Antena Meniu Search
x

Tragedie la o benzinărie din Dâmboviţa, doi morți și un rănit

Accident groaznic la ieşirea din Găeşti, judeţul Dâmboviţa. Doi bărbați au murit iar un adolescent se află la spital cu multiple fracturi.

de Lidia Bobes

la 08.07.2020, 11:09

Vezi și
  • Minorul are multiple fracturi.
  • Şoferul şi pasagerul din dreapta au murit.

Mașina în care se aflau cei trei a ieșit de pe carosabil și s-a lovit violent de un stâlp de electricitate. Se pare că de vină ar fi un alt şofer care a ieșit dintr-o benzinărie fără să se asigure.

În maşina grav avariată se aflau doi bărbaţi şi un copil de 14 ani, din comuna Cobia. Minorul are multiple fracturi, însă viaţa lui nu este pusă în pericol.

Ceilalți doi ocupanţi ai maşinii, şoferul şi pasagerul din dreapta, nu au mai putut fi salvați, în ciuda eforturilor depuse de echipa de resuscitare.

Plt. Adj. Sef Iordache Florin: Au fost găsite 3 victime încarcerate. După descarcerarea acestora s-a trecut la acordarea primului ajutor, manevrele de resuscitare până la sosirea echipajelor de pe ambulanţă. Una dintre victime deja a fost declarată decedată, iar celelelte au fost preluate de ambulanţă.

Șoferul, un tânăr de numai 20 de ani, şi-a pierdut viaţa la locul accidentului, iar celălalt, un bărbat de 43 de ani, a decedat ulterior la spital. Martorii spun că un autoturism le-a tăiat calea, după ce a ieșit dintr-o benzinărie fără să se asigure.

Polițiștii au deschis un dosar penal și fac cercetări pentru a stabili cum s-a petrecut tragicul acciden

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Tragedie la o benzinărie din Dâmboviţa, doi morți și un rănit