Antena Meniu Search
x

Biciclist în vârstă de 84 de ani, accidentat de un şofer de 80 de ani. Incident bizar în Buzău

Un bărbat în vârstă de 84 de ani a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale după ce a fost acroşat de un autoturism în timp ce se deplasa cu bicicleta pe un drum judeţean, informează Agerpres.

de Redactia Observator

la 21.01.2024, 09:36

Biciclist în vârstă de 84 de ani, accidentat de un şofer de 80 de ani. Incident bizar în Buzău
- Shutterstock

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Buzău, evenimentul rutier a avut loc pe DJ 220, în localitatea Cochirleanca.

"Din primele date de la faţa locului a reieşit că autoturismul condus pe direcţia Bobocu către Bălăceanu de către un şofer de 80 de ani, din Cochirleanca, a surprins şi accidentat un biciclist, un bărbat de 84 de ani, din Cochirleanca, ce se deplasa pe aceeaşi direcţie de mers. Accidentul s-a soldat cu rănirea biciclistului, acesta fiind preluat de ambulanţă şi transportat la spital pentru îngrijiri medicale", informează IPJ Buzău.

Poliţiştii au întocmit un dosar penal şi continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Biciclist în vârstă de 84 de ani, accidentat de un şofer de 80 de ani. Incident bizar în Buzău