Antena Meniu Search
x

Video Biciclist spulberat de o maşină, în timp ce mergea pe contrasens. Şoferiţa de 19 ani, în stare de şoc după accidentul mortal din Mioveni

Accident mortal, luni seară, în Mioveni. Un biciclist şi-a pierdut viaţa, după ce a fost acroşat de un autoturism. Tragedia s-a petrecut pe Drumul Naţional 73 E. Potrivit martorilor, victima, un bărbat de 53 de ani, ar fi circulat cu bicicleta pe contrasens, moment în care un autoturism care venea din sens opus l-a lovit în plin.

de Redactia Observator

la 15.08.2023, 07:49

Vezi și

Un biciclist a murit după ce a fost lovit de o mașină pe un drum din localitatea Mioveni. Accidentul a avut loc luni seara pe DN 73E, în zona localității Mioveni, în județul Argeș. Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române a anunțat că a avut loc o coliziune între o bicicletă și un autoturism.

Medicii sosiţi la faţa locului nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa. Şoferiţa de 19 ani, a scăpat doar cu câteva răni, dar s-a ales cu o sperietură zdravănă şi un atac de panică. A fost transportată la spital pentru îngrijiri de specialitate. Poliţiştii au deschis o anchetă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Biciclist spulberat de o maşină, în timp ce mergea pe contrasens. Şoferiţa de 19 ani, în stare de şoc după accidentul mortal din Mioveni