Antena Meniu Search
x

Bătaie pe stradă cu furci, săbii, topoare şi pietre. Şapte bărbaţi din Bihor au fost arestaţi, unul este în continuare căutat

Opt bărbaţi din Bihor, arestaţi preventiv pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice în formă agravată, după ce s-au luat la bătaie pe stradă. Huliganii şi-au împărţit topoare, sticle, pietre, iar unii au atacat cu furci şi săbii.

de Redactia Observator

la 07.11.2023, 21:39

- Shutterstock

Opt bărbaţi care în urmă cu aproape două săptămâni au participat la o bătaie, în stradă, în localitatea bihoreană Gepiu, au primit mandate de arestare preventivă pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice în formă agravată. Cei opt, care făceau parte din două grupuri rivale, s-au bătut pe stradă, folosind bâte, topoare, pietre, sticle, o furcă şi o sabie. Şapte dintre inculpaţi au fost găsiţi şi duşi în arest, al optulea fiind în continuare căutat, în condiţiile în care pe numele său a fost emis mandat de arestare în lipsă.

”În fapt, s-a reţinut că, în noaptea de 10.09.2023, pe raza localităţii Gepiu, jud. Bihor, în loc public, pe fondul unui conflict anterior, cei opt inculpaţi au format două grupuri adverse (cu cinci, respectiv trei persoane), s-au înarmat cu obiecte contondente sau tăietoare/înţepătoare (bâte, topoare, furcă, sabie, pietre, sticle etc.) apoi s-au încăierat între ei, fiind exercitate violenţe fizice reciproce împotriva membrilor taberei adverse, cu ajutorul obiectelor periculoase menţionate. În acest context, anumiţi participanţi la încăierare au suferit leziuni la nivelul capului, gâtului, spatelui şi membrelor, iar acţiunile lor au provocat o tulburare gravă a ordinii şi liniştii publice”, transmite, joi, Parchetul de pe lângă Judecătoria Salonta, potrivit News.

Cei opt implicaţi în scandal sunt cercetaţi pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice în formă agravată, pe timp de noapte şi prin folosirea de obiecte periculoase, cinci dintre suspecţi fiind de asemenea acuzaţi de violare de domiciliu în formă agravată, în timpul nopţii şi de persoane înarmate.

Judecătorii au emis mandatele de arestare pe numele celor opt miercuri. Şapte dintre inculpaţi au fost duşi în arest, însă al optulea este în continuare liber, pe numele său fiind emis mandat de arestare preventivă în lipsă, întrucât se sustrage urmăririi penale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Bătaie pe stradă cu furci, săbii, topoare şi pietre. Şapte bărbaţi din Bihor au fost arestaţi, unul este în continuare căutat