Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Bilete gratuite de tren prin toată Europa pentru tinerii din România. Care sunt condiţiile ce trebuie îndeplinite

Bilete grauite de tren prin toată Europa pentru zeci de mii de tineri din Uniunea Europeană. Tinerii din România vor putea călători timp de o lună.

de Redactia Observator

la 13.03.2018 , 11:19

Bilete gratuite de tren prin toată Europa pentru tinerii din România

Bilete grauite de tren prin toată Europa pentru zeci de mii de tineri din Uniunea Europeană. Tinerii din România vor putea călători timp de o lună.

Potrivit proiectului Comisiei Europene, programul vizează posibilitatea ca tinerii care împlinesc vârsta de 18 ani să primească bilete de tren gratuite pentru a călători timp de o lună în 30 de ţări europene.

Articolul continuă după reclamă

Conform proiectului, aproximativ 20.000 - 30.000 de tineri vor putea călători gratis încă din vara acestui an.

Pe acelaşi subiect

Comisia Europeană a pus la bătaie suma de 12 milioane de euro pentru acest program.

Comisia urmează să definitiveze și modalitatea prin care tinerii vor putea aplica pentru a primi biletul de tren Interrail, în valoare de până la 510 euro.

Scopul programului este de a-i ajuta pe tineri să își lărgească orizonturile și să capete o idee mai clară despre tradițiile, cultura și obiceiurile altor state.

Totuşi, nu toţi tinerii care împlinesc vârsta de 18 ani vor putea beneficia de biletele gratuite de tren, având în vedere că pentru o astfel de excursie, ei au nevoie de o sumă destul de mare pentru cazare sau mâncare.

Totuşi, membrii Comisiei Europene sunt încrezători că tinerii din Uniunea Europeană vor opta şi pentru excursia care le va deschide noi orizonturi.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeți că scrisul de mână are beneficii care nu pot fi înlocuite de tehnologie?
Observator » Evenimente » Bilete gratuite de tren prin toată Europa pentru tinerii din România. Care sunt condiţiile ce trebuie îndeplinite