Antena Meniu Search
x

Video "Bine că am scăpat toţi fără moarte!" Doi oameni au ajuns la spital, după ce 11 maşini au fost implicate într-un carambol pe Autostrada Transilvania

Accident în lanţ în această dimineaţă pe Autostrada Transilvania. 11 maşini au fost implicate şi doi oameni au ajuns la spital. Pe autostradă era ceaţă, vizibilitatea era redusă, iar pe carosabil se formase un strat de polei. Un TIR a derapat, iar de acolo până la carambol, nu a mai fost decât un pas. Circulaţia a fost blocată câteva ore.  

Alex Prunean
de Alex Prunean

la 15.11.2022, 13:56

Vezi și

Era ora şapte şi jumătate dimineaţa când 11 maşini au intrat una într-alta pe autostrada Transilvania. 8 autoturisme, un TIR şi două camioane au fost implicate în carambol. Totul a pornit după ce un TIR a derapat şi a ajuns de-a latul autostrăzii.

Șofer care a derapat: Nu era deloc vizibilitate, gheata pe pod, nedat cu nimic. Am intrat in derapaj si nu am putut să o redresez. Cei din spate, după aceea... cei din spate, da! Unul după altul!

Șofer: Eu am intrat, am oprit la 20 de metri de el, nici nu am apucat să pun avariile că deja dădeau în mine. M-am dat jos din maşină că am zis că de vin un TIR mă nenoroceşte.

Doi oameni au fost răniţi şi au fost transportaţi la spital

Pe acelaşi subiect

Alex Prunean: În timpul producerii accidentului din cauza ceţii vizibilitatea era extrem de scăzută, de doar câţiva metri. În plus, carosabilul era acoperit cu polei, iar maşinile au intrat una în alta fără ca şoferii să mai poată face ceva.

Doi oameni au fost răniţi şi au fost transportaţi la spital.

Alex Prunean: ​Pe tot tronsonul de autostrada dintre Turda şi Gilau există doar un singur panou electronic de informare care să îi avertizeze pe şoferi despre starea carosabilului sau dacă pe traseu există vreun eveniment. Dar nu funcționa astfel ca cei mai muți soferi circulau cu o viteza care nu le-a permis sa oprească în condtii de siguranta. 

Circulaţia pe autostradă a fost blocată, iar traficul deviat. 

Șofer: Bine că am scăpat toţi, fără probleme şi fără moarte!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » "Bine că am scăpat toţi fără moarte!" Doi oameni au ajuns la spital, după ce 11 maşini au fost implicate într-un carambol pe Autostrada Transilvania