Antena Meniu Search
x

Video Blue Air anunţă astăzi ce zboruri reia şi când. Sute de pasageri, aduşi în ţară cu curse Tarom

O altă aeronavă Tarom a aterizat pe aeroportul Otopeni cu pasageri BlueAir, aduși din Zakynthos. Potrivit companiei aeriene, peste 54.000 de oameni au fost afectați de anularea a peste 400 de curse, programate până pe data de 11 septembrie.

de Redactia Observator

la 08.09.2022, 21:17

Vezi și

Câteva mii de oameni se află încă pe aeroporturile lumii, iar cei mai mulți s-au adresat Protecției Consumatorului și autorităților, în urma crizei Blue Air. În decursul zilei de joi, 8 septembrie, se va afla când se vor relua mai exact zborurile, însă nu vor fi toate reluate de odată, din cauza problemelor financiare prin care trece compania în momentul de față și a scandalurilor care le-au afectat puternic imaginea.

Tarom, salvarea pasagerilor BlueAir

Pe 7 septembrie a avut loc o primă cursă a Tarom, operatorul care se ocupă în momentul de față de aducerea pasagerilor abandonați de Blue Air pe aeroporturile din Europa, o cursă din spre Tel Aviv cu 150 de persoane. În dimineața zile de 8 septembire s-a mai întors în România o cursă dinspre Zakintos, iar o altă aeronavă va pleca spre Rodhos și Zakynthos pentru a mai aduce pasageri. De altfel, chiar și atunci când vor fi reluate zborurile, lucrurile nu vor sta mai bine.

Dacă înainte de perioada pandemiei, BlueAir avea aproximativ 1.500 de angajați, acum a mai rămas cu 560. De altfel, de la o flotă cu 32 de aeronave, mai zboară în momentul de față doar cu 13, iar spre sezonul rece vor mai rămâne doar cu 5, pentru că unele vor fi date proprietarilor de la care au fost închiriate. În momentul de față, sunt afectați de această criză prin care trece Blue Air 54.000 de pasageri care ar fi trebuit să zboare cu 400 de curse are companiei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Blue Air anunţă astăzi ce zboruri reia şi când. Sute de pasageri, aduşi în ţară cu curse Tarom