Antena Meniu Search
x

BMW furat din Italia, în valoare de peste 21.000 de euro, descoperit în Huși. Explicaţia şoferului român pus faţă în faţă cu poliţiştii

Un bolid de lux, care a fost furat din Italia, a fost descoperit în trafic, cu număr fals de înmatriculare, de polițiștii de frontieră din Huși, județul Vaslui.

de Redactia Observator

la 25.06.2023, 14:24

Poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Vaslui au descoperit în trafic şi au reținut pentru continuarea cercetărilor, o mașină marca BMW, care figura în bazele de date ca fiind furat din Italia și care avea aplicat număr fals de înmatriculare.

Polițiștii de frontieră au oprit bolidul în trafic, pe raza municipiului Huși. Acesta avea număr de înmatriculare specific Italiei și era condus bărbat cu cetățenie română, în vârstă de 35 de ani.

"Existând suspiciuni cu privire la situaţia juridică a autovehiculului, colegii noștri au efectuat verificări suplimentare, ocazie cu care au constatat că acesta figurează în bazele de date ca fiind bun căutat pentru confiscare, semnalare introdusă de autoritățile din Italia și că numărul de înmatriculare aplicat pe autoturism aparține unui alt autoturism marca BMW 530D, înmatriculat în Italia'', spun polițiștii de frontieră.

Explicaţia dată poliţiştilor care l-au oprit

În fața descoperirii făcute de polițiști, bărbatul a declarat că, la rugămintea unui prieten, cetățean al Republicii Moldova, transportă autoturismul în cauză în Republica Moldova și că nu are cunoștință despre faptul că acesta este furat sau implicat în vreun litigiu.

În acest caz se fac cercetări pentru săvârşirea infracţiunilor de furt și conducerea pe drumurile publice din România a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare, iar autovehiculul, în valoare de 105.000 de lei, a fost reținut în vederea continuării cercetărilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » BMW furat din Italia, în valoare de peste 21.000 de euro, descoperit în Huși. Explicaţia şoferului român pus faţă în faţă cu poliţiştii