Antena Meniu Search
x

Video BMW nou-nouț al Poliţiei, făcut zob într-un accident cu patru maşini, la Cluj. Şase răniţi, inclusiv poliţiştii, după impactul violent

Carambol cu 4 maşini, pe o stradă din Cluj-Napoca. O maşină de Poliţie nou-nouţă a fost distrusă, după ce un şofer a schimbat banda de mers fără să se asigure.

de Redactia Observator

la 24.04.2023, 13:31

Vezi și

Ca să evite impactul, autospeciala de la Rutieră a intrat pe contrasens, unde a acroşat o altă maşină ce a sfârşit proiectată într-un stâlp. 

În urma impactului violent, unul dintre autoturisme s-a răsturnat. În total, şase oameni au avut nevoie de îngrijiri medicale, printre care şi cei doi poliţişti. Testările cu aparatul etilotest au indicat rezultate negative.

Doi polițiști răniți în urma unui accident în Cluj-Napoca

Accidentul a avut loc, potrivit IPJ Cluj, în jurul orei 7.00, pe strada Theodor Mihali din Cluj-Napoca, între 4 autovehicule, dintre care o mașină de poliție din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca - Biroul Rutier.

Un bărbat în vârstă de 41 de ani, din Florești, în timp ce mergea cu mașina înspre strada Aurel Vlaicu, nu s-ar fi asigurat la schimbarea benzii de circulație, respectiv de pe banda 1 pe banda 2. Mașina de poliție se afla în deplasare pe banda 2 de circulație, în același sens de mers, iar șoferul ar fi încercat să evite coliziunea cu acesta, făcând un viraj la stânga.

Astfel, în urma acestei manevre, mașina de poliție a intrat în coliziune cu autoturismul din sensul opus, ulterior aceasta fiind proiectată în autoturismul condus de bărbatul de 41 de ani, iar ulterior într-un alt autoturism.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » BMW nou-nouț al Poliţiei, făcut zob într-un accident cu patru maşini, la Cluj. Şase răniţi, inclusiv poliţiştii, după impactul violent