Antena Meniu Search
x

Curs valutar

O boboacă a unui liceu din Gura Humorului a fost ruptă în bătaie de colege: 'Te desfigurez!' - VIDEO ŞOCANT

Scandal cu pumni şi picioare la un liceu din Gura Humorului. O elevă a fost ruptă în bătaie de colegele sale în plină stradă.

de Redactia Observator

la 03.11.2017 , 17:20

O boboacă a unui liceu din Gura Humorului a fost ruptă în bătaie de colege

Scandal cu pumni şi picioare la un liceu din Gura Humorului. O elevă a fost ruptă în bătaie de colegele sale în plină stradă.

Incidentul incredibil s-a petrecut în faţa Colegiului 'Alexandru cel Bun' din Gura Humorului. Pe imaginile surprinse de un elev cu telefonul mobil se poate observa cum o elevă este pusă la pământ de alte adolescente şi este lovită cu piciorul în cap.

Articolul continuă după reclamă

RECOMANDARE - O elevă de 15 ani a LEŞINAT la ora de geografie după ce s-a DROGAT la liceu!

Pe acelaşi subiect

La un moment dat, un băiat intervine şi o salvează pe tânără din mâinile agresoarelor. După ce este ridicată de jos, fata este trasă de păr de tânăra care continuă să o ameninţe cu bătaie: 'Te desfigurez!'.

VEZI ŞI: O elevă de 15 ani din Călimăneşti a apărut în clipuri video şi poze indecente pe Facebook! Bărbatul care a violat-o este în libertate!

Atât Poliţia, cât şi conducerea liceului au deschis anchete pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs scandalul şi luarea măsurilor împotriva agresoarelor.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi fost victima unei încercări de fraudare?
Observator » Evenimente » O boboacă a unui liceu din Gura Humorului a fost ruptă în bătaie de colege: 'Te desfigurez!' - VIDEO ŞOCANT