Antena Meniu Search
x

Scandal SÂNGEROS la NUNTĂ! Un ospătar a fost bătut şi pus să-şi ceară scuze în genunchi în faţa mirelui - FOTO

Un ospătar, elev de zece la un liceu din Motru, a fost bătut şi umilit chiar de mire în faţa a sute de oameni.

Scandal SÂNGEROS la NUNTĂ! Un ospătar a fost bătut şi pus să-şi ceară scuze în genunchi în faţa mirelui

Un ospătar, elev de zece la un liceu din Motru, a fost bătut şi umilit chiar de mire în faţa a sute de oameni.

Totul s-a întâmplat weekend-ul trecut, atunci când primarul municipiului Motru, Gigel Jianu şi soţia sa, au fost naşii de cununie ai nepoatei lor.

Nunta a fost una reușită, spun martorii, până însă la dansul mirilor, când ginerele, un timișorean, și-a ieșit, potrivit oaspeților, din fire, pentru că fiul său minor a fost ținut la ușă și nu și-a văzut pe tatăl dansând, potrivit gorj-domino.ro.

Ginerele a snopit în bătaie un ospătar în vârstă de doar 18 ani, pe care l-a umplut de sânge. Tânărul a fost lovit cu pumnii în faţă, iar agresorul nu s-a oprit până ce adolescentul nu s-a prăbuşit la pământ.

Tiberiu Udroiu, elev de zece la un cunoscut liceu din municipiu, a ajuns la spital cu fractură de piramidă nazală, acesta fiind în prezent internat la Spitalul de Urgență din Târgu-Jiu.

Tatăl elevului a declarat că după ce fiul său a fost lovit şi umplut de sânge, mirele l-a umilit şi l-a pus să stea în genunchi în faţa lui şi să îşi ceară scuze.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Scandal SÂNGEROS la NUNTĂ! Un ospătar a fost bătut şi pus să-şi ceară scuze în genunchi în faţa mirelui - FOTO