Antena Meniu Search
x

Situaţia la învăţătură, motivul pentru care s-ar fi sinucis tânărul Bogdan Barbu cu arma de vânătoare a tatălui său (Video)

Bogdan Barbu, un adolescent în vârstă de 17 ani a fost găsit mort în casă de mama lui, împuşcat în cap cu arma de vânătoare a tatălui său. Poliţiştii precizează că băiatul ar fi luat această decizie pe fondul unor discuţii în contradictoriu legate de situaţia la învăţătură şi pregătirea sportivă.

Certurile cu părinţii l-ar fi împins pe tânărul Bogdan Barbu să se sinucidă
Situaţia la învăţătură ar fi motivul pentru care s-ar fi sinucis tânărul Bogdan Barbu - Observator.tv

Bogdan Barbu, un adolescent în vârstă de 17 ani a fost găsit mort în casă de mama lui, împuşcat în cap cu arma de vânătoare a tatălui său.

Deşi prietenii şi familia precizează că nu se cunoaşte motivul pentru care tânărul ar fi apelat la un asemenea gest, poliţiştii precizează că băiatul ar fi luat această decizie pe fondul unor discuţii în contradictoriu legate de situaţia la învăţătură şi pregătirea sportivă.

Bogdan era sportiv şi făcea parte din componenţa echipei de polo juniori a clubului Corona Brașov.

"Echipa operativă a constatat faptul că un tânăr în vârstă de 17 ani, pe fondul unor discuţii în contradictoriu cu părinţii săi, legate de situaţia la învăţătură şi de pregătirea sportivă, ar fi luat arma de vânătoare a tatălui său şi s-ar fi împuşcat în zona capului parietal-stângă. Cadavrul a fost transportat la Medicină Legală Braşov, în vederea efecutării necropsiei şi stabilirii cauzei exacte a decesului. Au fost solicitaţi şi colegii de la Serviciul Arme şi Muniţii a Inspectoratului Judeţean de Poliţie Braşov pentru a verifica legalitatea deţinerii armamentului precum şi condiţiile de depozitare a acestuia", precizează reprezentanţii Poliţiei.

Pe acelaşi subiect

Colegii săi povestesc cu amărăciune că Bogdan era sufletul echipei, întotdeauna vesel şi cu moralul ridicat, iar ei nu ştiu ca băiatul să fi avut vreo problemă atât de gravă încât să-şi ia viaţa.

Antrenorul de polo al lui Bogdan Barbu este şi el şocat de eveniment şi mărturiseşte că tânărul nu avea probleme, din câte ştie, mai mult, nu ţine minte nici măcar să-l fi văzut supărat.

Bogdan Barbu provine dintr-o familie înstărită, tatăl său fiind patronul unei firme de transport din Braşov. El mai are o soră. Tatăl său este şi vânător autorizat, de aceea avea arma în casă.

Totuşi, cabinetul cu arme era încuiat de tatăl său de fiecare dată, iar cheia nu era lăsată niciodată la îndemâna copiilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Obişnuiţi să reciclaţi medicamentele expirate?

Observator » Evenimente » Situaţia la învăţătură, motivul pentru care s-ar fi sinucis tânărul Bogdan Barbu cu arma de vânătoare a tatălui său (Video)