Antena Meniu Search
x

Video Bogdan, șofer de ridesharing, a povestit ce mai uită clienții prin mașina lui. De Revelion e haos complet

Bucureştenii sunt printre uitucii Europei după o cursă cu taxiul. De la bagaje, telefoane şi până la inele, aceştia lasă pe bancheta din spate a maşinii din ce în ce mai multe obiecte. La nivel global însă, cele mai neobişnuite lucruri uitate sunt două recipiente cu păianjeni în ele şi autograful lui Taylor Swift.

Florentina Lazăr
de Florentina Lazăr

la 02.05.2024, 22:13

Vezi și

Din 2016, Bogdan este şofer la o companie de ridesharing. De-a lungul anilor, clienţii au uitat în maşina lui sute de obiecte. 

  • Bogdan, şofer firmă ridesharing: O doamnă a uitat un laptop, geantă, cu bani, mai multe obiecte, s-a dat jos, și-a dat seama. A luat alt taxi și s-a ținut după mine până am terminat următoarea cursă. 

Şoferul înapoiază lunar cel puţin 4 obiecte pierdute. 

  • Bogdan, şofer firmă ridesharing: În general telefoane, sigur mi-aș deschide un magazin de telefoane. În noaptea de Revelion acum 2 ani am găsit 6 sau 7 telefoane mobile, aproape la 2-3 clienți un telefon pierdut, de Revelion se pare că nu ai nevoie de telefon. 
Pe acelaşi subiect

Genţile, portofelele şi actele de identitate sunt printre obiectele care se pierd cel mai frecvent. 

Nimeni nu îşi explică de ce dar lunea se pierd inele, potrivit datelor companiilor de ridesharing

  • Florentina Lazăr, reporter Observator: Umbrelele sunt uitate cel mai des în zilele de marți. Miercuri oamenii tind să-şi uite portofelul, joi banii cash, iar vineri documentele. 

Sâmbăta şi duminică clienţii lasă în urmă încărcătoarele de la telefon şi carduri bancare. 

În topul orașelor cu cei mai mulți uituci clienţi sunt cei din Paris, Madrid, Lisabona, Istanbul şi Varșovia. Bucureștiul este pe locul 6. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Cunoaşteţi cazuri în care medicii au refuzat nejustificat să facă întrerupere de sarcină?

Observator » Evenimente » Bogdan, șofer de ridesharing, a povestit ce mai uită clienții prin mașina lui. De Revelion e haos complet