Antena Meniu Search
x

Video Bonă din Bucureşti, reţinută: a lovit un copilaş de 1 an şi 2 luni, pe care-l avea în grijă. Mama a văzut tot pe camere

Camerele de supraveghere au înregistrat imagini cumplite în locuinţa unui familii din Bucureşti. Bona le-a agresat în mod repetat bebeluşul de doar 1 an şi 2 luni. Părinţii au cunoscut-o pe femeia de 69 de ani pe o platformă online şi, pentru că se recomanda drept bonă cu experienţă, au angajat-o. Imediat după ce au văzut imaginile, părinţii bebeluşului au depus plângere la poliţie. 

de Redactia Observator

la 18.05.2024 , 14:07

O femeie în vârstă de 69 de ani a fost dusă la Poliția București - Secția 22, cu mandat, aceasta fiind cercetată într-un dosar penal de lovire sau alte violențe. Femeia a fost bona unui copil de 1 an și 2 luni, pe care l-a agresat. În urma audierilor, bona a fost reținută.

Bona, reţinută pentru 24 de ore

Poliţiștii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Secția 22 Poliție au pus în aplicare, vineri, un mandat de aducere, emis pe numele unei femei, în vârstă de 69 de ani, față de care se fac cercetări într-un dosar penal de lovire sau alte violențe.

Vezi și

În acest caz, Secția 22 Poliție a fost sesizată, în 16 mai, de către o femeie, cu privire la faptul că fiul său, în vârstă de 1 an și 2 luni, a fost agresat fizic de către bonă, relatează Mediafax.

Pe acelaşi subiect

Din cercetările și investigațiile efectuate de către polițiști a rezultat că în cursul lunii aprilie a anului curent, fiind în căutarea unei bone pentru fiul său, mama copilului ar fi cunoscut, prin intermediul unei platforme online, o persoană ce s-a recomandat a fi bonă cu experiență. Ulterior, cele două persoane s-ar fi înțeles ca femeia cunoscută prin intermediul rețelei respective să aibă grijă de fiul ei doar în anumite zile.

Mama a văzut tot pe camere

„Astfel, în perioada 16 aprilie - 13 mai a.c., bona ar fi fost solicitată de părinții minorului, în repetate rânduri, să aibă grijă de fiul lor, fără ca aceștia să sesizeze aspecte care să le ridice suspiciuni în privinta comportamentului ei. La data de 15 mai a.c., mama minorului ar fi vizionat înregistrările unor camere de supraveghere video disimulate în interiorul locuinței de domiciliu, moment în care ar fi observat că, în cursul zilei anterioare, fiul său ar fi fost agresat fizic, în repetate rânduri, de către bonă, fiind bruscat și lovit în mai multe zone ale corpului”, transmite Poliția Capitalei.

În urma activităților desfășurate de polițiști, a fost identificată persoana bănuită de comiterea faptei, o femeie în vârstă de 69 de ani. A fost pus în executare un mandat de aducere, emis pe numele presupusei bone, aceasta fiind depistată vineri și dusă la audieri. În baza probatoriului administrat în cauză, femeia a fost reținută pentru 24 de ore, față de aceasta fiind dispusă, ulterior, măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

Cercetările sunt continuate de către Secția 22 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violențe.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Credeţi că sunt pregătite autorităţile să facă faţă codului roșu de caniculă?
Observator » Evenimente » Bonă din Bucureşti, reţinută: a lovit un copilaş de 1 an şi 2 luni, pe care-l avea în grijă. Mama a văzut tot pe camere