Antena Meniu Search
x

Video "Boss, te iubim, frate!"."Regele TikTok-ului", săltat de mascați în timp ce făcea live, după ce a aruncat cu un televizor și un dulap pe geam

Îşi spune "regele TikTok-ului", însă, deocamdată, este stâpân doar în celula în care a fost reţinut de poliţişti. Este vorba despre un tânăr din Capitală care, pentru bani şi faimă, s-a filmat auncând de la etajul apartamentului diverse obiecte de mobilier. Printre acestea, un dulap, dar şi un televizor. 

Cristina Filip
de Cristina Filip

la 06.04.2023, 14:12

Vezi și

Totul, spre amuzamentul internauţilor, dar şi spre disperarea vecinilor care au chemat, poliţia. Tânărul a fost săltat de mascaţi chiar în timpul unui live, iar azi a fost dus la audieri. 

"Dă-i dumul! Hăi, mă, dă-i drumul! Boss, te iubim, frate! Respect!", spune un bărbat pe TikTok.

Tânărul, cunoscut ca influencer pe rețelele de socializare, a fost ridicat seara trecută de polițiști și reținut pentru 24 de ore pentru tulburarea liniștii publice, după ce a filmat și postat pe internet mai multe filmări revoltătoare. 

S-a filmat în timp ce amenință mai mulți vecini, sau în timp ce aruncă un televizor pe geam, ba chiar când umbla dezbrăcat printr-un magazin din Sectorul 6 al capitalei. Totul pentru a obține like-uri și vizionări pe rețelele de socializare. 

A fost ridicat de mascați chiar în timp ce transmitea like pe TikTok. După 24 de ore în arestul Capitalei, a ajuns astăzi în fața procurorilor de la Parchetul de pe lângă Tribunalul București. Aceștia vor decide dacă va fi arestat preventiv pentru 30 de zile sau dacă va putea merge acasă sub măsura controlului judiciar.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » "Boss, te iubim, frate!"."Regele TikTok-ului", săltat de mascați în timp ce făcea live, după ce a aruncat cu un televizor și un dulap pe geam