Antena Meniu Search
x

Un bucureştean şi-a terorizat vecinii. A aruncat cu artificii, mobilă şi electrocasnice de la balcon şi s-a filmat indecent într-un magazin

Un bărbat din Bucureşti care în decurs de mai puţin de un an a tulburat ordinea şi liniştea publică în mod repetat, aruncând cu obiecte de la balconul apartamentului şi filmându-se într-o postură indecentă într-un magazin alimentar, a fost reţinut pentru 24 de ore de poliţişti. 

de Redactia Observator

la 06.04.2023, 09:28

- Shutterstock

Un bărbat care ameninţa vecinii, arunca cu artificii şi mobilă de pe balcon şi s-a filmat într-o postură indecentă într-un magazin - filmuleţe pe care le posta ulterior pe o reţea de socializare, a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore şi urmează să fie prezentat magistraţilor cu propunere legală.

"Pe 5 aprilie, poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti (DGPMB) - Secţia 21 au pus în aplicare un mandat de percheziţie domiciliară, în Bucureşti, într-un dosar în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice şi ameninţare", informează un comunicat al DGPMB transmis, joi, potrivit Agerpres.

Potrivit anchetatorilor, din luna mai a anului trecut şi până în prezent, bărbatul ar fi tulburat ordinea şi liniştea publică în mod repetat, într-un imobil din Sectorul 6, aruncând diferite obiecte de mobilier, materiale pirotehnice sau electrocasnice de la balcon, activităţi pe care le-ar fi filmat şi postat pe o reţea de socializare. În acest context, ar fi adresat ameninţări cu acte de violenţă locatarilor, de natură să tulbure ordinea şi liniştea publică.

S-a dus la uşa unei femei şi a început să o ameninţe

Pe acelaşi subiect

De asemenea, la data de 7 februarie 2023, bărbatul s-a prezentat la uşa unei femei dintr-un imobil din Sectorul 6 şi i-a adresat acesteia ameninţări cu acte de violenţă. Totodată, la data de 28 martie 2023, acesta ar fi intrat într-un magazin alimentar şi s-ar fi filmat într-o postură indecentă, de natură să provoace indignarea persoanelor prezente.

"În urma percheziţiei efectuate, bărbatul a fost depistat şi condus la audieri, fiind reţinut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraţilor cu propunere legală", arată sursa citată.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii în concurs a mai multor infracţiuni de tulburarea ordinii şi liniştii publice, unele în formă tip, iar altele în formă continuată, precum şi ameninţare, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Un bucureştean şi-a terorizat vecinii. A aruncat cu artificii, mobilă şi electrocasnice de la balcon şi s-a filmat indecent într-un magazin