Antena Meniu Search
x

Brașovean de 43 de ani, prins beat și fără carnet, la volanul unei mașini care avea numere false de înmatriculare

Un bărbat de 43 de ani din Brașov a fost prins de polițiști în timp ce conduceao mașină cu numere false de înmatriculare. În plus, bărbatul avea o concetraţie alcoolică de peste unu la mie în aerul expirat şi nici nu avea permis de conducere, potrivit News.ro.

de Redactia Observator

la 29.05.2023, 13:52

Brașovean de 43 de ani, prins beat și fără carnet, la volanul unei mașini care avea numere false de înmatriculare
Brașovean de 43 de ani, prins beat și fără carnet, la volanul unei mașini care avea numere false de înmatriculare - Shutterstock

Maşina condusă de bărbatul în vârstă de 43 de ani din Tărlungeni, judeţul Braşov, a fost oprită în trafic pe strada Crişan din comuna Tărlungeni.

Bărbatul avea alcoolemie de peste unu la mie

”Bărbatul prezenta reacţiile unei persoane care s-ar fi aflat sub influenţa alcoolului, fapt pentru care poliţiştii au procedat la testarea acestuia, rezultatul indicând o concentraţie a alcoolemiei de 1,08 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, interogările efectuate în bazele de date au arătat că persoana nu este nici posesoare de permis de conducere, iar plăcuţele cu numărul de înmatriculare erau atribuite unui alt autovehicul”, informează, luni, Poliţia judeţeană Braşov. 

Poliţiştii l-au dus pe bărbat la un spital, unde i s-au recoltat mostre biologice, urmând a se stabili cu exactitate concentraţia de alcool din organism.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, iar pe numele acestuia a fost deschis dosar penal care vizează conducerea unui vehicul fără permis de conducere, conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului şi punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Brașovean de 43 de ani, prins beat și fără carnet, la volanul unei mașini care avea numere false de înmatriculare