Antena Meniu Search
x

Primarul Gheorghe Ștefan, zis Pinalti, ELIBERAT din închisoare! Decizia este DEFINITIVĂ

Fostul primar al municipiului Piatra Neamţ, Gheorghe Ştefan, va fi eliberat condiţionat, după ce magistraţii Tribunalului Prahova au respins contestaţia formulată de către procurorii DNA la sentiţa anterioară de eliberare pronunţată de Judecătoria Ploieşti.

Fostul primar al municipiului Piatra Neamţ, Gheorghe Ştefan, va fi eliberat condiţionat, după ce magistraţii Tribunalului Prahova au respins contestaţia formulată de către procurorii DNA la sentiţa anterioară de eliberare pronunţată de Judecătoria Ploieşti.

Fostul primar al municipiului Piatra Neamţ, Gheorghe Ştefan, va fi eliberat condiţionat, au decis, miercuri, judecătorii Tribunalului Prahova.

”Respinge ca neîntemeiată contestaţia formulată de DNA– Serviciul Teritorial Ploieşti împotriva sentinţei penale nr. 2098 din data de 18 august 2017 a Judecătoriei Ploieşti. Cheltuielile judiciare rămîn în sarcina statului. Definitivă”, au transmis reprezentanţii Tribunalului Prahova.

Magistraţii Judecătoriei Ploieşti au admis propunerea de liberare condiţionată formulată de Comisia de Propuneri din cadrul Penitenciarului Ploieşti în privinţa fostului primar almunicipiului Piatra Neamţ, Gheorghe Ştefan, susţinând că acesta s-a îndreptat şi se poate reintegra în societate.

Pe acelaşi subiect

”Aşa cum reiese din caracterizarea depusă la dosarul cauzei, pe întreaga durată a executării pedepsei condamnatul a avut un comportament pozitiv în sensul că nu a fost sancţionat disciplinar şi a fost recompensat o dată, a participat la activităţi lucrative (13 zile câştig) şi la activităţi socio-educative (21) astfel că instanţa apreciază că acesta s-a îndreptat şi se poate reintegra însocietate, iar liberarea anticipată nu prezintă niciun pericol pentru colectivitate” se arată în motivarea Judecătoriei Ploieşti.

Judecătorii consideră, potrivit aceluiaşi document, că fostul edil condamnat pentru corupţie ”îşi asumă resposabilitatea pentru fapta comisă şi are o atitudine de Gheorghe Ştefan a primit o pedeapsă de 1.278 de zile de detenţie, din care a executat 297de zile la care se adaugă 235 de zile de arest preventiv şi 13 zile considerate ca executate ca urmare a muncii prestate.

El ar trebui să se elibereze din închisoare la data de 11 august 2019 dacă ar executa integral pedeapsa.

Decizia pronunţată de Judecătoria Ploieşti luna trecută a fost contestată de procurori.

Sursa: News.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Primarul Gheorghe Ștefan, zis Pinalti, ELIBERAT din închisoare! Decizia este DEFINITIVĂ