Antena Meniu Search
x

Video "Bubuitură. A venit cu viteză". Filmul accidentului din Brașov. Un șofer de 19 ani s-a jucat cu viața celor trei prieteni în timpul unei curse cu BMW-ul

Patru tineri au scăpat ca prin minune după un accident cumplit petrecut în centrul oraşului Braşov. Un şofer de 19 ani a spulberat bănci, un stâlp de iluminat şi s-a oprit în clădirea primăriei. Martorii spun că ar fi fost într-o întrecere ilegală cu alţi prieteni prin oraş. Cursa teribilă a fost filmată.

Claudiu Loghin
de Claudiu Loghin

la 20.03.2024, 20:35

Vezi și

Accidentul a avut loc aproape de două dimineaţa pe o stradă centrală din Braşov. Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere se vede cum bolidul de lux goneşte pe şosea, depăşeşte o maşină şi la un moment dat şoferul pierde controlul volanului. Intră direct într-un stâlp de iluminat pe care îl doboară, ajunge pe trotuar, se rostogeleşte şi aterizeză din nou pe roţi. Cursa şoferului de 19 ani se opreşte brusc în zidul primăriei.

Șofer de 19 ani, cursă inconștientă

Claudiu Loghin, reporter Observator: Urmele de frânare încep în interiorul curbei, la aproximativ 10 metri în spatele stâlpului, sunt marcate cu cretă. În acest loc, după 50 de m a lovit bordura şi şi-a continuat deplasarea către clădirea primăriei Braşov. La 200 de metri de la începutul urmelor de frânare, vehiculul a intrat pe trotuar, a rupt un stâlp, a rulat încă 10 metri pe trotuar, a lovit clădirea primăriei în acest loc. Mai apoi, s-a oprit exact aici.

Martor: A auzit bubuitură. Aici e un stâlp dat jos. A venit cu viteză din vale, de pe partea cealaltă.

Pe acelaşi subiect

Cei patru tineri din maşină, cu vârste cuprinse intre 19 şi 20 de ani, ies din autoturism pe picioarele lor. Apucă să facă câţiva paşi dar sunt răniţi şi se întind rând pe rând pe trotuar. O altă maşină, în care se presupune că erau pritenii lor cu care s ar fi intrecut pe sosea, opreşte imediat să îi ajute.

Ciprian Sfreja, purtător de cuvânt ISU Brașov: Cele patru victime erau conştiente. Au suferit diferite traumatisme, la coloana vertebrală, respectiv toraco abdominală şi au fost transportate la spital.

Unul dintre tineri a rămas internat la secția de Neurochirurgie

Unul dintre tineri a rămas internat la secția de Neurochirurgie, altul a refuzat internarea, pe proprie răspundere, iar ceilalţi doi au plecat acasă, după consultul din Unitatea de Primiri Urgențe.

Ionuț Marin, șef Serviciul Cabinet, IPJ Brașov: Poliţiştii l-au testat pe conducătorul auto pentru consumul de alcool, rezultatul fiind negativ. De asemenea, s-a procedat la testarea acestora şi pentru consumul de substanţe psihoactive, rezulattul fiind negativ.

Un alt accident tras aproape la indigo a avut loc tot pe un bulevard di Braşocv si tot noaptea trecută. Un tânăr de 21 de ani a intrat cu maşina într-un stâlp de iluminat și a ramas fără o roată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » "Bubuitură. A venit cu viteză". Filmul accidentului din Brașov. Un șofer de 19 ani s-a jucat cu viața celor trei prieteni în timpul unei curse cu BMW-ul