Antena Meniu Search
x

Video Bucureştenii din Sectorul 1, rămaşi fără apă potabilă în plină caniculă, timp de 12 ore. O conductă spartă a creat probleme

Restricţii de trafic în centrul Capitalei, după ce o conductă de apă s-a spart aseară. Mai multe străzi din Sectorul 1 au fost inundate. De la ora 19, cei care locuiesc în zonă au rămas fără apă până la remedierea avariei. Probleme au fost şi pe Bulevardul Ion Mihalache. 

de Redactia Observator

la 19.07.2023, 07:47

Vezi și

Centrul Capitalei s-a transformat în doar câteva minute într-un lac. O conductă spartă din sectorul 1 al Capitalei le-a dat mari bătăi de cap tuturor celor care au trecut prin zonă. În câteva minute, sistemul de canalizare a cedat, iar intersecţia Calea Victoriei cu Regina Elisabeta a fost inundată.

Trecător: Chiar când a izbucnit apa a trebuit să trec trecerea de pietoni şi aveam o apă mizerabilă până la glezne, adică...

În zona Cercului Militar Naţional au apărut la scurt timp şi angajaţii companiei APA NOVA, care s-au apucat, atât de remedierea avariei, cât şi de curăţarea străzilor.

Cristina Filip, reporter Observator: Din cauza avariei, încă de la ora 19,  traficul în zona interesecţiei dintre Calea Victoriei şi Bulevardul Regina Elisabeta a fost restricţionat. Echipele de la APA NOVA lucrează la remedierea problemei, însă din cauza complexităţii lucrării, totul ar putea dura 12 ore. 

Pe acelaşi subiect

Locuitorii au rămas şi fără apă potabilă

Mai mult decât atât, cei care locuiesc în zonă au rămas şi fără apă potabilă pe întreaga durată a reparaţiilor. În timp ce unii bucureşteni au înţeles situaţia, alţii...

Localnic: Se mai întâmplă şi în alte localităţi, nu numai aici. Dar se rezolvă, uite că APA NOVA au fost prompţi. Se va rezolva rapid. Nu ne impacientăm. Le dorim succes muncitorilor. 

Coşmarul bucureştenilor s-ar putea încheia în această dimineaţă, când se estimează că vor fi gata lucrările celor de la Apa Nova.

Probleme, însă, au fost seara trecută şi pe bulevardul Ion Mihalache, unde şi acolo o conductă de apă s-a spart.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Bucureştenii din Sectorul 1, rămaşi fără apă potabilă în plină caniculă, timp de 12 ore. O conductă spartă a creat probleme