Antena Meniu Search
x

Bulgar prins când încerca să scoată migranţi din România ascunşi printre ţevi metalice care ar fi trebuit să ajungă în Germania

Un cetăţean bulgar a fost prins, vineri dimineaţa, când încerca să scoată, în mod ilegal, mai mulţi migranţi din România.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 14.05.2021, 11:44

Migranţi scoşi de sub ţevi metalice
Migranţii au fost scoşi cu greu de sub ţevile metalice - Poliţia de Frontieră
  • Migranţii care urmau să fie scoşi din România provin din Afganistan.

Bulgarul conducea un ansamblu format din cap tractor şi semiremorcă, ansamblu înmatriculat în Bulgaria. Şoferul bulgar s-a prezentat la Punctul de Trecere a Frontierei Borș II pentru efectuarea formalităţilor de frontieră care să-i permită să treacă din România în Ungaria.

Conform reprezentanţilor Poliţiei de Frontieră, oamenii legii au decis să efectueze verificări suplimentare asupra ansamblului care, conform documentelor de însoţire a mărfii, transporta ţevi metalice pe traseul Bulgaria - Germania.

Migranţii care urmau să fie scoşi din România provin din Afganistan

Nu mică le-a fost mirarea poliţiştilor români de frontieră când au descoperit că sub ţevile metalice din compartimentul marfă erau ascunse şase persoane. Atât aceste persoane, cât şi şoferul bulgar au ajuns la sediul Poliţiei de Frontieră pentru audieri.

S-a stabilit că migranţii provin din Afganistan, au între 16 şi 23 de ani, erau solicitanţi de azil în România, dar aveau ca scop să ajungă într-un stat dezvoltat din vestul Europei. În acest caz cercetările continuă, urmând ca la final să fie luate toate măsurile legale care se impun.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Bulgar prins când încerca să scoată migranţi din România ascunşi printre ţevi metalice care ar fi trebuit să ajungă în Germania