Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Bunica copilului lovit cu parul de bărbatul costumat în Moş Nicolae: "Aşa vine mosul, cu bâta, nu? Taică-su a vrut să ne facă rău şi a publicat filmarea" (Video)

Bunica copilului lovit cu o bâtă de bărbatul costumat în Moş Nicolae spune că nu s-a întâmplat nimic, iar copilul s-a speriat de moş, pentru că aşa e normal.

de Redactia Observator

la 08.12.2017 , 19:29

Bunica copilului lovit de bărbatul costumat în Moş Nicolae: "Aşa vine mosul, cu bâta, nu? Taică-su a vrut să ne facă rău şi a publicat filmarea"

Bunica copilului lovit cu o bâtă de bărbatul costumat în Moş Nicolae spune că nu s-a întâmplat nimic. Femeia este de părere că băieţelul nu s-a îngrozit de faptul că bărbatul l-a lovit cu bâta, ci pur şi simplu s-a speriat de costumul de Moş Nicolae.

"Ce să se întâmple, a venit Moşul şi i-a adus daruri. Aşa vine mosul, cu bâta, nu? Că e bătrân. Nu i-a zis nimic. L-a făcut să zică nişte rugăciuni şi atât. S-a panicat că probabil i-a fost frică de moş, dar nu altă chestie. Taică-su, ca să ne facă un rău, l-a facut. Moşul a fost un fiu de-al meu, unchiul copilului. Copilul are energie foarte multa. Şi la grădiniţă avem probleme cu el. Nu rămâne cu traume că nu l-a bătut nimeni, nu l-a maltratat nimeni, l-a speriat umpic. Probabil că nu trebuia, dar n-am ştiut că se ajunge până aici. Oricum, n-a fost o sperietură ca să rămâie copilul cu trume. Orice copil se sperie de Mos Niculae sau de Mos Craciun, intrebati pe oricine", spune femeia.

Articolul continuă după reclamă

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Protecţia Copilului Bistriţa-Năsăud a declanşat o anchetă, în cazul unui băieţel de 5 ani din comuna Bistriţa Bârgăului, care apare plângând într-un material video, distribuit pe reţelele de socializare, fiind traumatizat de unchiul său, costumat în Moş Nicolae, individul ameninţându-l şi chiar lovindu-l cu un băţ.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă gândiţi să renunţaţi la unele produse tradiţionale de Crăciun, din cauza scumpirilor?
Observator » Evenimente » Bunica copilului lovit cu parul de bărbatul costumat în Moş Nicolae: "Aşa vine mosul, cu bâta, nu? Taică-su a vrut să ne facă rău şi a publicat filmarea" (Video)