Antena Meniu Search
x

Maşină de poliţie, lovită de un şofer care a crezut că e radar şi a vrut să frâneze, dar a derapat. Doi agenţi din Buzău au ajuns la spital

Doi poliţişti au fost răniţi miercuri într-un accident produs pe DN 10, în localitatea buzoiană Măgura, după ce autospeciala în care se aflau a fost lovită de un autoturism, al cărui şofer, crezând că maşina poliţiei este echipată cu radar, a vrut să frâneze, însă a derapat.

de Redactia Observator

la 24.08.2022, 13:01

Imagini de la faţa locului
Maşină de poliţie, lovită de un şofer care a crezut că e radar şi a vrut să frâneze, dar a derapat - ISU Buzău

Din primele date de la faţa locului furnizate de IPJ Buzău a reieşit că este vorba de o coliziune între autoutilitară condusă pe direcţia Braşov către Buzău de către un şofer în vârstă de 52 de ani, din Măgura şi o autospecială de poliţie, care circula din sens opus, la volanul căreia se afla un conducător auto, de 34 de ani.

Doi poliţişti au ajuns la spital în urma accidentului

Se pare că şoferul autoutilitarei s-ar fi speriat când a observat maşina de Poliţie, crezând că e vorba de radar, ar fi frânat, moment în care ar fi derapat şi a lovit autospeciala de Poliţie, relatează news.ro. Accidentul s-a soldat cu rănirea a doi poliţişti din autospecială, în vârstă de 34, respectiv 44 de ani, care au fost preluaţi de ambulanţă în vederea evaluării medicale şi acordării îngrijirilor de specialitate.

Poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Evenimente » Maşină de poliţie, lovită de un şofer care a crezut că e radar şi a vrut să frâneze, dar a derapat. Doi agenţi din Buzău au ajuns la spital