Antena Meniu Search
x

Ca să poată urca pe scenă, Florin Ristei a ţinut gheaţă pe genunchi o noapte întreagă

Transformarea în C.C.Catch de sâmbătă, 12 aprilie, de la "Te cunosc de undeva!" a fost una cu peripeţii pentru Florin Ristei

La antrenamente, în încercarea de a face un spagat, s-a accidentat atât de tare la piciorul drept că, două zile, abia s-a putut deplasa.

"Am avut o semiruptură de ligamente. Până seara, mi s-a umflat genunchiul atât de tare, că a trebuit să merg la spital. După ce mi s-a făcut o radiografie, mi s-a prescris un unguent. Medicul mi-a mai spus să ţin pe genunchi o pungă cu gheaţă, pe care să o schimb din două în două ore. Aşa am făcut toată noaptea, am schimbat pungile de gheaţă. Era o baltă de apă la mine în pat... Mi se făcuse şi frig, la un moment dat...", povesteşte Ristei.

Pe scenă show-ului, Florin nu a lăsat nicicum să se vadă că are o problemă medicală. Iar interpretarea lui este apreciată de Monica Anghel, care îl laudă pentru că i-a respectat sfaturile: "Ai ţinut cont de acest sughiţ al pescăruşului pe care i l-am reproşat lui Maţaev. Ţie ţi-l apreciez", a spus jurata care punctează vocea, în show-ul transformărilor.

Cum s-a descurcat Florin Ristei, accidentat fiind, pe scenă de la "Te cunosc de undeva!", vedeţi sâmbătă, 12 aprilie, de la ora 20.30, numai pe Antena 1!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Ca să poată urca pe scenă, Florin Ristei a ţinut gheaţă pe genunchi o noapte întreagă