Antena Meniu Search
x

Video Cadavrul femeii dispărute pe Bega, în urmă cu o lună, văzut plutind în apele râului. Îngroziţi, trecătorii au sunat disperaţi la 112

Descoperire macabră pe râul Bega, în Timişoara! Atenţie, urmează detalii cu un puternic impact emoţional! Un trecător a sunat, aseară, la 112 pentru a anunţa că a observat cadavrul unei persoane plutind în apele râului. Imediat, la faţa locului au sosit poliţiştii şi pompierii, care au recuperat trupul. 

de Redactia Observator

la 20.04.2024, 08:42

Vezi și

Un cadavru, aflat în stare avansată de putrefacţie, a fost observat plutind pe apă, în apropierea podului Modoş. Îngroziţi de imagine, trecătorii au sunat disperaţi la 112.

Cadavrul femeii dispărute acum o lună în Bega, scos din apele râului

Imediat, zona a fost împânzită de zeci de echipaje de intervenţie. 

"În jurul orei 18:30, polițiștii Secției 3 Urbane Timișoara au fost sesizați cu privire la faptul că pe Canalul Bega înspre podul Modoş, plutește un corp umflat (în stare de putrefacție). Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat că este vorba despre un corp uman, cel mai probabil femeiesc, în stare avansată de descompunere. Se fac verificări pentru stabilirea identității persoanei decedate, cadavrul urmând sa fie transportat la IML în vederea efectuării autopsiei", a transmis IPJ Timiş.

În urma verificărilor s-a dezlegat şi misterul. Corpul neînsufleţit aparţine femeii date dispărute pe Bega în urmă cu o lună de zile. Acesta a fost transportat la IML pentru autopsie.  

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 3 voturi
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Cadavrul femeii dispărute pe Bega, în urmă cu o lună, văzut plutind în apele râului. Îngroziţi, trecătorii au sunat disperaţi la 112