Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Cadavrul descoperit în maşina căzută în râul Olt este al unui tânăr de 30 de ani, din Oneşti. Imagini de la locul tragediei (Video)

Autoturismul căutat în râul Olt a fost găsit și adus la mal de către pompieri. Este vorba despre o maşină marca Audi, în care se afla cadavrul unui tânăr.

de Redactia Observator

la 19.12.2017 , 16:03

Cadavrul descoperit în maşina căzută în râul Olt este al unui tânăr de 30 de ani, din Oneşti. Imagini de la locul tragediei (Video)

Autoturismul căutat în râul Olt a fost găsit și adus la mal de către pompieri. Este vorba despre o maşină marca Audi, în care se afla cadavrul unui tânăr în vârstă de 30 de ani, din Oneşti, judeţul Bacău.

Pompierii sibieni au intervenit în noaptea de duminică spre luni, pentru căutarea unui autoturism posibil căzut în râul Olt, zona localității Boița. Căutarea a fost continuată în cursul zilei de luni, de către pompeirii sibieni sprijiniți de un echipaj de scafandri din acdrul ISU Hunedoara, atât pe apă, cât și pe uscat, fără ca autoturismul să fie găsit. 

Articolul continuă după reclamă

Astăzi, căutările au fost reluate, iar în jurul orei 13.00, echipajul de scafandri a confirmat existența unui autoturism în apă. La ora 14.18, autoturismul cautat a fost scos. Este vb despre un autoturism marca Audi A 4, jud Bacău. În interiorul acestuia a fost găsită o persoană decedata (barbat, în varsta de aprox. 30 de ani).  Pentru căutarea și scoaterea autoturismului din apă, s-a intervenit cu două bărci, un autocamion, o autospecială de transport, o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD.

Pe acelaşi subiect

Potrivit unui şofer, care ar fi rămas în urma autoturismului, o maşina l-ar fi depăşit cu o viteză fantastică, însă, după prima curbă, ar fi dispărut subit de pe şosea.

Acesta a sunat la 112, spunând că este aproape sigur că maşina a zburat de pe şosea direct în râul Olt. Astăzi, după două zile de căutări, scafandrii au anunţat că au găsit maşina pe fundul râului.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă gândiţi să renunţaţi la unele produse tradiţionale de Crăciun, din cauza scumpirilor?
Observator » Evenimente » Cadavrul descoperit în maşina căzută în râul Olt este al unui tânăr de 30 de ani, din Oneşti. Imagini de la locul tragediei (Video)