Antena Meniu Search
x

Curs valutar

O săteancă din Cluj, nemulţumită de primarul pe care l-a votat, i-a făcut un cadou cel puţin bizar, pe măsura muncii lui. "I-am spus că nu e frumos să îl refuze!"

Primarul din comuna Beliș, Matiș Viorel s-a trezit cu un cadou cel puţin surprinzător de la un cetățean care a regretat că l-a votat. 

de Redactia Observator

la 29.03.2018 , 13:21

O săteancă din Cluj, nemulţumită de primarul pe care l-a votat, i-a făcut un cadou cel puţin bizar, pe măsura muncii lui. "I-am spus că nu e frumos să îl refuze!" - ziardecluj.ro

Primarul din comuna Beliș, Matiș Viorel s-a trezit cu un cadou cel puţin surprinzător de la un cetățean care a regretat că l-a votat. 

O localnică din satul Poiana Horea i-a cumpărat acestuia o pereche de mănuși și un ...vibrator.

Femeia a povestit pentru presa locală cum i-a venit ideea. 

Articolul continuă după reclamă

"Înainte să îi dau cadoul am fost în audiență la primar și l-am întrebat ce a făcut de când a fost ales. Și eu îl votasem în 2016, îl votasem pentru că am crezut că va face treabă. Ce mi-a spus mi-e greu să reproduc în cuvinte. 

Ca să explic cu decență, mi-a spus că a frecat ”obiectul muncii”. Așa că am venit la Cluj-Napoca, am intrat într-un sex shop de unde am cumpărat o pereche de mănuși și un vibrator ”competent”. Am mers cu ele la primărie și i le-am făcut cadou.

Inițial nu a vrut să accepte cadoul, dar i-am spus că nu e frumos să îl refuze și că am încercat doar să îi sar în ajutor prin a-i da încă un ”obiect al muncii” pe care să îl frece”, a spus femeia. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Puneţi în aplicare sfaturile primite de la specialiştii în parenting?
Observator » Evenimente » O săteancă din Cluj, nemulţumită de primarul pe care l-a votat, i-a făcut un cadou cel puţin bizar, pe măsura muncii lui. "I-am spus că nu e frumos să îl refuze!"