Antena Meniu Search
x

Câine adoptat de polițiști, după un accident în Pantelimon. Patrupedul a rămas sub maşina răsturnată a stăpânului rănit

Un câine i-a impresionat pe poliţiştii şi pompierii care au intervenit la un accident din comuna Pantelimon. Patrupedul a rămas sub maşina răsturnată unde îşi aştepta stăpânul rănit care fusese transportat la spital. Impresionaţi, agenţii l-au adoptat temporar.

Vezi și

Un câine i-a impresionat pe poliţiştii şi pompierii care au intervenit la un accident din comuna Pantelimon. Patrupedul a rămas sub maşina răsturnată unde îşi aştepta stăpânul rănit care fusese transportat la spital. Impresionaţi, agenţii l-au adoptat temporar. L-au adăpostit la secţie, unde i-au dat apă şi mâncare. Câinele va fi înapoiat proprietarilor când vor fi externaţi.

Culcat sub caroseria distrusă a maşinii, câinele pare că aşteaptă. Poliţiştii încearcă să-l îndepărteze de zona accidentului ca să poată face măsurătorile. Dar patrupedul se întoarce pe bancheta aproape smulsă în impact. Mulţimea priveşte emoţionată. 

Maşina răsturnată a avut în faţă şoferul şi în spate au mai fost doi pasageri şi un câine, spune un martor.

Cei de la faţa locului spun că şoferul ar fi întors fără să se asigure, iar maşina a fost lovită de alta. Deşi e vinovat de producerea accidentului, bărbatul nu va răspunde în faţa legii. Poliţiştii au descoperit că celălat şofer circula cu permisul suspendat. 

În urma accidentului, cele două maşini au fost grav avariate, iar traficul s-a desfăşurat cu dificultate pentru mai bine de o oră.

Doi oameni au fost transportaţi la spitalul Pantelimon în stare stabilă. Câinele a fost adoptat de poliţişti, cel mai probabil până când stăpânii lui vor fi externaţi. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Obişnuiţi să reciclaţi medicamentele expirate?

Observator » Evenimente » Câine adoptat de polițiști, după un accident în Pantelimon. Patrupedul a rămas sub maşina răsturnată a stăpânului rănit