Antena Meniu Search
x

Câine nevăzător, salvat de pompierii din Giurgiu dintr-un lac de agrement

Pompierii din Bolintin Deal, judeţul Giurgiu, au avut parte, în cursul zilei de luni, de o intervenţie mai rar întâlnită, respectiv de o intervenţie pentru salvarea unui câine.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 23.11.2020, 13:51

Câinele a ajuns din nou la stăpânul său
Pompierii din Giurgiu, încântaţi că au putut salva câinele nevăzător - ISU Giurgiu
  • Câinele ar fi fost lăsat liber de stăpân înainte să cadă în apă.
  • Câinele a ajuns din nou la stăpânul său.

Pompierii au intervenit pe raza localităţii Mihai Vodă, unde un câine saint bernard nevăzător a căzut într-un lac de agrement.

Pompierii ar fi fost chemaţi chiar de stăpânul câinelui care, foarte probabil, l-ar fi lăsat pe acesta liber înainte ca patrupedul să cadă în apă.

Din cauza problemelor pe care le are la ochi, câinele nu şi-ar fi dat seama că se află pe malul lacului şi astfel ar fi căzut în apă.

Conform reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Giurgiu, "deși era foarte speriat de ceea ce i se întâmplă, câinele a avut încredere în pompierii care au coborât pentru a-l scoate din apă și s-a ghidat după vocea lor până când a ajuns într-un loc în care s-a simțit în siguranță. În cel mai scurt timp, câinele a ajuns la stăpânul său, care a urmărit cu sufletul la gură întreaga acțiune de salvare".

De asemenea, reprezentanţii ISU Giurgiu au precizat că "pentru colegii noștri din cadrul Detașamentului Bolintin Deal a fost o misiune inedită, de care își vor aminti mult timp de acum înainte".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Câine nevăzător, salvat de pompierii din Giurgiu dintr-un lac de agrement