Antena Meniu Search
x

Video Calvarul lui Vișinel a început încă din duba poliției. Un agent este surprins în imagini când îl lovește cu piciorul de mai multe ori

Au apărut primele imagini cu Vişinel, tânărul din Arad care a fost omorât în bătaie de un agent, intrând pe picioarele lui în secţia de poliţie. Camerele de supraveghere au surprins momentul când poliţistul îl scoate cu forţa din dubă şi-l smuceşte spre sediu.

Iulia Pop
de Iulia Pop

la 07.11.2023, 21:33

Vezi și

Imaginile cu ultimele clipe când Vişinel merge pe picioarele lui sunt tulburătoare. Camerele de supraveghere au surprins cum agentul de poliţie se duce grăbit în uşa dubei şi-l loveşte pe bărbat cu piciorul drept, fără oprire.

Calvar din duba poliției

I-ar fi dat chiar în cap pentru că, în duba poliţiei, Vişinel, vizil slăbit, stătea întins. După ploaia de lovituri, îl smuceşte şi-l scoate târâş din autospecială. Abia ţinându-se pe picioare, Vişinel merge, încătuşat, în sediul poliţiei.

De acolo, câteva ore mai târziu, medicii l-au scos pe targă. Ulterior, din cauza torturii la care a fost supus, tânărul de 32 de ani a murit. Poliţistul a fost arestat şi urmează să fie supus şi unei expertize psihiatrice. Potrivit unor surse Observator, săptămâna viitoare agentul va fi dus şi la reconstituire în teren.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Calvarul lui Vișinel a început încă din duba poliției. Un agent este surprins în imagini când îl lovește cu piciorul de mai multe ori