Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Camionul care a lovit o fetiță de 9 ani, în Maramureș, a încercat să evite o mașină care ieșea dintr-o curte

A fost nevoie de o singură clipă de neatenţie ca o fetiţă de 9 ani să ajungă sub roţile unui camion. Copila se plimba cu bicicleta pe trotuar, a vrut să evite o maşină care ieşea cu spatele dintr-o curte, şi s-a dus direct în stradă, unde a fost lovită.

de Simona Vasiac

la 05.09.2020 , 21:00

  • Fetița este la terapie intensivă.
  • Șoferul camionului a fost supus etilotestului, iar rezultatul a fost negativ.

Strada Unirii din Borşa, ora 17.45. Două fetiţe se plimbă cu bicicletele pe trotuar. În dreptul unei case, un autoturism iese din curte cu spatele. Şoferul nu se asigură, aşa că una dintre copile este nevoită să iasă pedalând în stradă. Tocmai în acel moment, pe acolo trece un camion. Şoferul trage de volan, dar nu poate evita impactul. Fetiţa este târâtă câţiva metri sub roţile mastodontului. Bărbatul coboară din maşină şi îşi pune mâinile în cap.

Fetiţa a fost dusă iniţial la spitalul din localitate, iar apoi la Baia Mare, cu ambulanţa. Pe drum, starea ei de sănătate s-a agravat. Un elicopter SMURD a fost chemat să o ducă rapid la spital.

Vasile Pop, director Spitalul Județean de Urgență Baia Mare: Este în terapie intensivă şi aşteptăm transferul la o clinică de specialitate din Târgu Mureş.

Vezi și

Șoferul camionului, un bărbat de 30 de ani din Borşa, a fost testat cu aparatul etilotest. Rezultatul a fost negativ.

Simona Vasiac Like

Vin din colțul de țară unde se agață harta în cui. Fiecare om care pășește în acest loc își retrăiește copilăria și asta încerc să arăt dincolo de ecran. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Evenimente » Camionul care a lovit o fetiță de 9 ani, în Maramureș, a încercat să evite o mașină care ieșea dintr-o curte