Antena Meniu Search
x

Video Camionagiu din Sălaj, spaima tiriștilor din Vama Borș 2. După ce a călcat intenționat un coleg, bărbatul a spart cu un borcan parbrizul unui alt TIR

Incident şocant în Vama Borş 2. Un şofer de camion a ajuns la spital după ce a fost lovit intenţionat cu TIR-ul, într-o parcare. În timp ce victima era la spital, şoferul recalcitrant, lăsat în libertate de poliţişti, şi-a pierdut din nou cumpătul şi a spart cu un borcan parbrizul unui  alt camion, aflat în coloană. Agresorul ar fi spaima tiriştilor din vama Borş, cu numeroase episoade violente şi în trecut. 

Alex Prunean
de Alex Prunean

la 15.11.2023, 14:41

Vezi și

Conflictul dintre cei doi șoferi a izbucnit în timp ce stăteau la coada pentru cântar, unde camioanele sunt cântărite înainte de ieșirea din țară. Ar fi intrat unul în fața celuilalt și din acest motiv au început să se certe. La un moment dat, bărbatul de 36 de ani din Sălaj a aruncat cu o piatră în parbrizul camionului condus de celălalt șofer.

Șofer din Sălaj, spaima tiriștilor din Vama Borș 2

Acesta a coborât să ceară explicații, dar bărbatul de 36 de ani a pornit camionul și l-a acroșat intenționat, după cum se vede în imaginile surprinse de o cameră de supraveghere. Șoferul rănit a fost dus la Spitalul din Oradea, pentru că a suferit o fractură craniană și o hemoragie, iar medicii îl țin în continuare sub supraveghere. Celălalt șofer s-a ales cu dosar penal pentru loviri și distrugere, dar a fost lăsat să-și continue drumul. Spre seară, însă, a avut parte de un alt episod violent, când a aruncat cu un borcat în parbrizul unui alt camion, spărgându-l. Polițiștii s-au întors în parcarea respectivă, l-au săltat pe bărbat și l-au dus la un spital de psihiatrie, dar nu a fost internat, ci a fost lăsat din nou să plece. Șoferul respectiv este spaima celorlalți conducători care așteaptă în Vama Borș 2, pentru că, și în trecut a mai avut astfel de episoade violente, însă, ca și acum, a scăpat fără să fie sancționat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Camionagiu din Sălaj, spaima tiriștilor din Vama Borș 2. După ce a călcat intenționat un coleg, bărbatul a spart cu un borcan parbrizul unui alt TIR