Antena Meniu Search
x

Video Șofer de TIR filmat cum calcă intenționat un coleg camionagiu, în parcarea din Vama Borș 2. Înainte de a da peste el, i-a spart cu o piatră parbrizul cabinei

Un şofer de camion a ajuns în comă la spital, după ce a fost lovit intenţionat de un alt bărbat, în parcarea din Vama Borş 2. Atenţie, urmează imagini şi informaţii cu puternic impact emoţional!

de Redactia Observator

la 15.11.2023, 08:58

Vezi și

Pe imaginile primite pe Fii Observator, filmate de o cameră de supraveghere, se observă cum, după o discuţie în contradictoriu, tânărul de 31 de ani se îndepărtează de TIR, moment în care şoferul mastodontului accelerează şi îl calcă.

"Din cercetările efectuate, polițiștii au constatat că un bărbat de 36 de ani, din comuna Boghiș, județul Sălaj, în timp ce conducea un ansamblu de vehicule, format din cap tractor, cu semiremorcă, pe autostrada A3, dinspre localitatea Biharia înspre PTF Borș 2, la ieșirea din parcarea – cântar Borș 2, l-ar fi accidentat, cu intenție, pe un bărbat de 31 de ani, din comuna Nojorid, care, în calitate de pieton, se afla pe partea carosabilă, în fața ansamblului condus de bărbatul de 36 de ani", se arată în informarea oficială a Poliției Bihor, conform presei locale.

Înainte să-l calce, i-a spart cu o piatră parbrizul cabinei 

Victima a ajuns la spital, în stare gravă, cu răni la nivelul capului. Înainte de a da peste el, şoferul de 36 de ani i-a spart acestuia, cu o piatră, parbrizul cabinei. 

Câteva ore mai târziu, acelaşi şofer şi-a pierdut din nou cumpătul şi a spart cu un borcan geamurile unui alt TIR, aflat în coloană. Bărbatul a fost testat pentru consumul de droguri, rezultatul fiind negativ. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Șofer de TIR filmat cum calcă intenționat un coleg camionagiu, în parcarea din Vama Borș 2. Înainte de a da peste el, i-a spart cu o piatră parbrizul cabinei