Antena Meniu Search
x
LIVE

Camionul lui Moş Crăciun care a luat foc în România, cel mai vizionat video pe BBC NEWS. Reacţia Coca-Cola

Filmarea cu camionul lui Moş Crăciun care a luat foc la Bucureşti a devenit cel mai vizionat clip de pe site-ul BBC News în ultimele 24 de ore. Camionul lui Moş Crăciun a fost cuprins de flăcări marţi noapte pe şoseaua Giurgiului din Capitală. 

De Redactia Observator la 02.12.2022, 10:03
Camionul lui Moş Crăciun care a luat foc în România, cel mai vizionat video pe BBC NEWS. Reacţia Coca-Cola
Camionul lui Moş Crăciun care a luat foc în România, cel mai vizionat video pe BBC NEWS. Reacţia Coca-Cola - Observator

"Un camion Coca-Cola a luat foc în timp ce se afla pe un drum aglomerat din capitala României, București. Nu este clar cum a izbucnit incendiul. Șoferul a reușit să părăsească vehiculul înainte ca acesta să fie cuprins de flăcări. Ulterior, pompierii au sosit pentru a stinge incendiul și nu s-au raportat răniți. Compania de băuturi răcoritoare a declarat presei locale că ia măsuri pentru a preveni alte incidente", relatează BBC. 

"A fost un incident fără victime și fără daune majore. S-a intervenit rapid și le mulțumim pompierilor și forțelor de ordine pentru promptitudine. Totul este sub control, iar caravana va continua conform planului. Ne cerem scuze pentru întârziere" este reacţia publicată de Coca-Cola pe pagina de Facebook. 

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected]

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Camionul lui Moş Crăciun care a luat foc în România, cel mai vizionat video pe BBC NEWS. Reacţia Coca-Cola