Antena Meniu Search
x

Video "Când să pună mâna pe copil, să-l smulgă, n-a mai apucat". O joacă stupidă între adulți, la un pas să provoace o tragedie. Un copil de 10 ani călcat chiar în fața mamei

Scene incredibile în Timiş. Un copil de 10 ani a ajuns la spital după ce a fost lovit de un bărbat care conducea, fără permis, o maşină furată. Individul îl luase pe capotă, în joacă, pe unchiul băiatului şi, la un moment dat, a accelerat în marşarier, fără să se asigure. A dat peste băiat şi a fugit. 

Iulia Pop
de Iulia Pop

la 26.05.2023, 19:39

Vezi și

Scenele înfiorătoare au avut loc în Parţa, o comună la doar câțiva kilometri de Timișoara. Filmul de groază de desfăşoară cu încetinitorul: şoferul dă cu spatele fără să se asigure, iar copilul de zece ani ajunge sub mașină. Pe capotă stătea un alt bărbat, care se urcase în joacă, spun martorii.

Martor: Putea să se întâmple mai rău. Da, sigur, sigur că da. O maşină, a dat înapoi şi atât.

O joacă stupidă între adulți, la un pas să provoace o tragedie

Tânărul de pe capotă, unchiul copilului, i-ar fi cerut șoferului de ocazie să ducă alți copii cu mașina până acasă. Asta deși bărbatul nu avea permis de conducere. Cel de la volan refuză, bagă în marșarier și intră în plin în copil, chiar sub ochii rudelor.

Pe acelaşi subiect

Eugenia Șain, bunica copilului lovit: Aici au fost copiii. A venit băiatul cu maşina, fiul meu glumea cu el, maşina era pe loc. Şi o dată porneşte!

Mama celui mic încearcă să îl tragă din calea mașinii. În zadar.

Eugenia Șain, bunica copilului lovit: Când să pună mâna pe copil, să-l smulgă, n-a mai apucat.

Şoferul fuge de la locul accidentului și îl lasă pe copil întins pe asfalt.

Eugenia Șain, bunica copilului lovit: Măcar dacă se oprea să vadă ce s-a întâmplat. N-a plâns, nu nimic, era speriat, că l-a luat dintr-o dată.

Deşi incidentul a avut loc acum două seri, bărbatul s-a predat abia în această după-amiază la poliție. Copilul de 10 ani este în grija medicilor de la spitalul de copii din Timișoara. O minune a făcut să scape doar cu nişte zgârieturi.

Mihai Gafencu - Spitalul de Copii Louis Turcanu: Nu a avut nici fracturi, nici leziuni cerebrale şi nici lezare de organe interne.

Nici mașina nu i-ar aparține şoferului de ocazie în vârstă de 21 de ani, spun surse din poliție, ci ar fi fost luată de la locul de muncă. Agenții au deschis un dosar penal pe numele acestuia pentru vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului fără încuviințarea polițiștilor, conducere fără permis, dar și pentru furt în scop de folosință.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Declaraţii controversate de la BNR: "Nu vă mai așteptați să vă crească nivelul de trai". Credeţi că noi, statul sau împreună ar trebui să găsim soluţii pentru un trai mai bun?

Observator » Evenimente » "Când să pună mâna pe copil, să-l smulgă, n-a mai apucat". O joacă stupidă între adulți, la un pas să provoace o tragedie. Un copil de 10 ani călcat chiar în fața mamei