Antena Meniu Search
x

Video Când se redeschide Transalpina, cel mai înalt drum din România. Veşti bune pentru turişti şi investitori

Veşti bune pentru pasionaţii de munte. Din acest weekend, sunt şanse mari să se redeschidă circulaţia pe Transalpina, cel mai înalt drum din România. O comisie de la Compania de Drumuri va inspecta şosea şi va stabili când va putea fi reluat traficul. 

de Redactia Observator

la 28.05.2024 , 13:56

Când se redeschide Transalpina, cel mai înalt drum din România. Veşti bune pentru turişti şi investitori
Când se redeschide Transalpina, cel mai înalt drum din România. Veşti bune pentru turişti şi investitori - Shutterstock

Drumarii anunță că au încheiat deszăpezirea pe Transalpina, între Rânca și Obârșia Lotrului. Au fost înlocuite și indicatoarele care au fost rupte de vânt sau de zăpadă. Au fost îndepărtate pietrele de pe carosabil și, în aceste zile, pe cea mai înaltă șosea, e așteptată o comisie din cadrul Companiei de Drumuri.

Când s-ar putea deschide Transalpina

Specialiștii vor inspecta întregul traseu și dacă sunt întrunite toate condițiile de siguranță, sunt șanse mari ca Transalpina să fie redeschisă chiar din acest weekend. Pentru că nu a fost atât de multă zăpadă ca în alți ani, drumarii au urcat utilajele la cota 2.000 încă din aprilie. Și ei, și turiștii sau investitorii în turism au sperat că drumul va fi redeschis mai devreme, însă episoadele de vreme rea le-au încurcat planurile și au amânat această veste.

Articolul continuă după reclamă

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei
Sunteţi mulţumiţi de sistemul public de sănătate din România?
Observator » Evenimente » Când se redeschide Transalpina, cel mai înalt drum din România. Veşti bune pentru turişti şi investitori