CANICULĂ în septembrie! Temperaturile cresc şi cu 10 grade în următoarea perioadă

Publicat: 09.09.2017, 11:56.
Actualizat: 09.09.2017, 12:14

Nu scăpăm de caniculă nici în luna septembrie. Valul de căldură se va resimţi chiar și până la jumătatea lunii! Chiar în prima zi de școală, România se va afla în prag de caniculă, peste 30 de grade în aceste zile, a anunţat meteorologul Teodora Cumpănașu, în direct la Antena 3.

Nu scăpăm de caniculă nici în luna septembrie. Valul de căldură se va resimţi chiar și până la jumătatea lunii! Chiar în prima zi de școală, România se va afla în prag de caniculă, peste 30 de grade în aceste zile, a anunţat meteorologul Teodora Cumpănașu, în direct, la Antena 3.

”Vor fi maxime chiar și peste 33 de grade Celsius. Este o situație pe care am anunțat-o cu ceva vreme în urmă. În sud, sud-est și vest temperaturile se mențin toată luna peste normalul perioadei. Ziua de luni aduce o vreme călduroasă în toată țara, cu temperaturi maxime peste 30 de grade, pe litoral vor fi 27-28 de grade." a declarat Teodora Cumpănașu, la Antena 3.

În Câmpia Română, în special în Lunca Dunării, vor fi temperaturi de până la 36 de grade în următoarele zile.

"Cele 35-36 de grade pentru luni după-amiază sunt temperaturi cu peste 10 grade peste limita normalului.”, a adăugat reprezentantul ANM.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.