Antena Meniu Search
x

Foto Cântăreața de muzică populară Alina Popa a murit la doar 23 de ani, răpusă de o maladie incurabilă

Alina Popa, o apreciată cântăreață de muzică populară din județul Gorj, s-a stins la doar 23 de ani. Artista suferea de cancer, o maladie ce a chinuit-o ani întregi și pe care a încercat să o învingă până în ultimele clipe. Miercuri, familia a condus-o pe ultimul drum cu muzică și un covor roșu pe cea supranumită "Privighetoarea Gorjului".

de Redactia Observator

la 25.01.2024, 15:40

Alina Popa, originară din Craiova, a murit luni, pe 22 ianuarie 2024. Apropiații sunt împietriți de veste și au doar cuvinte de laudă despre tânăra care avea multe visuri.

În ultimul mesaj postat pe Facebook, pe data de 31 decembrie 2023, tânăra mărturisea că a suferit mult în ultimele luni. "La mulți ani tuturor! Anul meu a fost unul greu… sper ca 2024 să vină cu lucruri frumoase si binecuvântări! Să fiți sănătoși!", scrisese ea pe rețeaua de socializare.

Mesaje pline de durere pentru Alina Popa, tânăra cântăreață moartă la 23 de ani

Pe rețelele de socializare au curs sute de mesaje pentru Alina. Potrivit Artista a urmat cursurile Liceului de Artă "Marin Sorescu" din Dolj, iar mai apoi a studiat Conservatorul.

Pe acelaşi subiect

"Prietena mea, au trecut câteva zile de când am vorbit, nu aveai o stare așa de bună precum voiam eu să aud despre tine, mi-ai promis că vei fii puternică și vei reuși, mi-ai promis că după ce vei învinge această boală urâtă care ți-a marcat toată viața, care ți-a distrus ultimii ani de carieră, de viață… vei fii din nou cu noi, vei zâmbi, vei fii fericită, ne vei cânta, ceea ce îți plăcea ție cel mai mult să faci, însă dumnezeu a ales să ni te ia de aici, prea devreme. Te iubim, Alina noastră și nu te vom uita niciodată! Puternica noastră", a scris o prietena de-a artistei, pe Facebook.

"Doamne! N-ai cum așa ceva! Lacrimi si durere pentru “micuța stea”a comunei mele natale, Alina Popa", a mai scris un alt apropiat.

Alina Popa a murit la câteva zile după ce a împlinit vârsta de 23 de ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 3 voturi
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Cântăreața de muzică populară Alina Popa a murit la doar 23 de ani, răpusă de o maladie incurabilă