Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Cântăreţul Randi, prins drogat la volan în zona localităţii Săftica. Consumase cocaină şi canabis

Cântăreţul Randi a fost prins drogat la volan în luna februarie. Acesta a refuzat testarea cu aparatul drugtest, dar INML a confirmat prezenţa în organism a substanţelor psihoactive. 

de Bogdan Dinu

la 13.10.2024 , 11:34

INML a confirmat prezenţa în organism a substanţelor psihoactive INML a confirmat prezenţa în organism a substanţelor psihoactive - Facebook

"La data de 11 februarie a.c., în jurul orei 16:00,  poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Ilfov au oprit în trafic un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 40 de ani, pe D.N. 1, în zona localităţii Săftica, căruia i-au solicitat să se supună testării cu aparatul drugtest, însă acesta a refuzat. Persoana în cauză a fost condusă la o unitate spitalicească, unde i-au fost prelevate probe biologice, pentru stabilirea eventualei prezenţe în organism a substanţelor psihoactive", anunţă duminică IPJ Ilfov.

Buletinul de Analiză Toxicologică transmis de I.N.M.L. a confirmat prezenţa în organism a unor substanţe psihoactive. În cauză a fost deschis dosar de urmărire penală, în care se desfăşoară  cercetări pentru infracîiunea de conducere pe drumurile publice a unui vehicul sub influenţa substanţelor psihoactive, urmărirea penală fiind efectuată sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea.

Potrivit unor surse, Randi ar fi consumat cocaină şi canabis înainte să se urce la volan.

Articolul continuă după reclamă
Bogdan Dinu Like

Bogdan Dinu s-a alăturat echipei Observator în anul 2020. În prezent activează în cadrul redacției Antena1 ca reporter de eveniment și investigații specializat în domeniul afacerilor interne.

Întrebarea zilei
Inflaţia a scăzut în luna septembrie. Simțiți ieftinirile la buzunar?
Observator » Evenimente » Cântăreţul Randi, prins drogat la volan în zona localităţii Săftica. Consumase cocaină şi canabis