Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Caporalul care şi-a pus capăt zilelor în unitatea militară, supărat că nu-şi poate întemeia o familie (Video)

Un militar în varsta de 42 de ani, din Cluj-Napoca, şi-a pus capăt zilelor chiar în unitatea militară în care lucra. Caporalul era centralist în centrul de comunicaţii, iar descoperirea a fost făcută de către un coleg.

de Alex Prunean

la 20.01.2020 , 17:37

Un militar în varsta de 42 de ani, din Cluj-Napoca, şi-a pus capăt zilelor chiar în unitatea militară în care lucra. Caporalul era centralist în centrul de comunicaţii, iar descoperirea a fost făcută de către un coleg.

Bărbatul a dat imediat alarma, iar în scurt timp, la faţa locului s-a deplasat o ambulanţă. Medicii l-au resuscitat pe militar mai bine de o oră, însă fără succes. Poliţiştii criminalişti au efectuat cercetarea la fatţa locului, însă nu au găsit niciun bilet prin care militarul să îşi justifice gestul.

Un militar şi-a pus capăt zilelor, într-o unitate militară din Cluj

Vezi și

Caporalul lucra în cadrul armatei din 2003, iar ultima testare psihologică a avut-o în luna septembrie 2019, fiind declarat APT. Acesta era necăsătorit şi nu avea copii. Potrivit declaraţiior unui coleg, ultima convorbire telefonică pe care caporalul a avut-o a fost de dimineaţă, la ora 7, cu un coleg de serviciu, iar totul parea normal. Militarul locuia cu părinţii şi ar fi fost supărat că până în acel moment nu a reuşit să îşi întemeieze o familie, dar colegii spun că nu facea o tragedie din asta.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În momentul în care a fost găsit, caopralul era singur în centrală, s-a dat alarma, iar după efectuarea manevrelor de resuscitare, medicii au fost nevoiţi să constate decesul.

Alex Prunean Like

Meseria aceasta de fapt e o vocație. Sau un microb. De fapt, ambele. Îmi aduc aminte că atunci când am intrat în “familia Antenei” eram cel mai tânăr corespondent.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Evenimente » Caporalul care şi-a pus capăt zilelor în unitatea militară, supărat că nu-şi poate întemeia o familie (Video)