Antena Meniu Search
x

Captură dulce, în valoare de 4.700 de lei. Doi hoţi din Bihor, acuzaţi că au mers la furat de ciocolată. Încercaseră să facă bişniţă şi cu biciclete

Un tânăr de 18 ani şi un bărbat în vârstă de 33 de ani din judeţul Bihor sunt cercetaţi de către poliţişti, fiind suspectaţi că au furat de pe rafturile unui magazin tablete de ciocolată în valoare de aproape 4.700 de lei.  Acesta nu este primul dosar penal deschis pe numele celor doi, ei fiind suspectaţi că, luna trecută, au furat două biciclete din faţa unui centru comercial. Instanţa de judecată i-a lăsat în libertate.

de Redactia Observator

la 30.06.2023, 18:50

Imagine ilustrativă
Imagine ilustrativă - Arhivă

Conform datelor furnizate vineri de oficialii Poliţiei judeţene Bihor, cei doi bărbaţi, ambii din comuna Cefa, ar fi profitat de neatenţia angajaţilor unui magazin din municipiul Oradea şi ar fi sustras tablete de ciocolată, în valoare totală de 4.665,80 de lei.

Miercuri, 28 iunie, în urma administrării probatoriului, poliţiştii Biroului de Combatere a Infracţiunilor contra Patrimoniului din cadrul Poliţiei Municipiului Oradea i-au reţinut pe cei doi pentru 24 de ore, iar procurorul de caz a formulat pe numele lor propunere de arestare preventivă, care însă a fost refuzată de către instanţa de judecată.

Este al doilea dosar penal deschis pe numele celor doi bihoreni în ultimele două luni. Ei sunt principalii suspecţi în cazul unui furt comis în ziua de  27 mai, când au furat două biciclete din faţa unui centru comercial din Oradea. La acel moment, cei doi au fost prinşi de către poliţişti în decurs de o oră de la comiterea furtului. Ei au fost depistaţi într-o piaţă din Oradea în timp ce încercau să vândă bicicletele furate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Captură dulce, în valoare de 4.700 de lei. Doi hoţi din Bihor, acuzaţi că au mers la furat de ciocolată. Încercaseră să facă bişniţă şi cu biciclete