Antena Meniu Search
x

"Captură impresionantă" a Poliţiei Locale din Iaşi: 463 de lei de la un cerşetor cu dizabilităţi. Oamenii au reacţionat imediat: "Ce ai, tu, poliţie comunitară, cu banii mei?"

Poliţia Locală din Iaşi a stârnit numeroase reacţii negative după ce s-a lăudat pe contul de Facebook cu cea mai recentă "captură".

de Redactia Observator

la 22.06.2021, 17:35

"Captură impresionantă" a Poliţiei Locale din Iaşi: 463 de lei de la un cerşetor cu dizabilităţi. Oamenii au reacţionat imediat: "Ce ai, tu, poliţie comunitară, cu banii mei?"
- Captură Facebook

Poliţiştii au postat un mesaj pe contul de Facebook al instituţiei prin care anunţau că au confiscat 463 de lei de la o persoană cu dizabilităţi care cerşea în oraş.

"În data de 19 iunie 2021, în jurul orei 13.55, poliţiştii locali din cadrul Serviciului Intervenţii au depistat pe bulevardul Ştefan cel Mare şi Sfânt o persoană (într-un căruţ) care apela la mila publicului. În urma controlului corporal sumar efectuat, asupra acestuia s-a găsit suma de 463 lei, sumă acumulată în aproximativ 3 ore şi reprezintă mai mult de jumătate din pensia minimă din ţara noastră. Persoana în cauză beneficiază de ajutor bănesc din partea statului, de însoţitor plătit, transport gratuit urban şi interurban, dar şi de scutirea de la plata taxelor şi impozitelor. Menţionăm faptul că persoana în cauză nu a putut prezenta un document care să ateste că este inapt pentru a munci. Poliţia Locală Iaşi roagă cetăţenii municipiului, dar şi turiştii să nu mai încurajeze fenomenul cerşetoriei", a fost mesajul Poliţiei Locale.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Postarea a stârnit indignarea oamenilor care se întreabă dacă poliţiştii au rezolvat toate cazurile importante şi singura problemă pe care o mai au e reprezentată de veniturile cerşetorilor.

"Se vede clar că nu poate munci. Credeţi că îi va creşte un picior peste noapte? Controlaţi-i pe cei apţi de muncă" sau "Ce ai tu, poliţie comunitară, cu banii mei. Fac ce vreau cu banul meu", sunt doar câteva dintre reacţiile ieşenilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » "Captură impresionantă" a Poliţiei Locale din Iaşi: 463 de lei de la un cerşetor cu dizabilităţi. Oamenii au reacţionat imediat: "Ce ai, tu, poliţie comunitară, cu banii mei?"