Antena Meniu Search
x

Captură record pe aeroportul Otopeni. Un român a venit din Dubai cu 3 geamantane cu ţigări de contrabandă

Autorităţile de frontieră de la Aeroportul Internaţional Bucureşti "Henri Coandă" au descoperit, joi dimineaţa, în bagajele unui bărbat aproximativ 4.000 de pachete cu ţigări, pe care acesta încerca să le introducă ilegal în România.

Redactia Observator
de Redactia Observator

la 25.08.2022, 12:04

Captură record pe aeroportul Otopeni. Un român a venit din Dubai cu 3 geamantane cu ţigări de contrabandă
Captură record pe aeroportul Otopeni. Un român a venit din Dubai cu 3 geamantane cu ţigări de contrabandă - Poliția de Frontieră

Potrivit unui comunicat al Poliţiei de Frontieră, în jurul orei 2,30, un cetăţean român, de 47 de ani, a aterizat pe Aeroportul "Henri Coandă" cu o cursă din direcţia Dubai.

După ce a ridicat bagajele de cală, persoana s-a deplasat spre ieşire pe culoarul verde, destinat celor care nu au nimic de declarat autorităţilor vamale, scrie Agerpres.

Acţionând în baza analizei de risc, poliţiştii de frontieră şi lucrătorii vamali au procedat la efectuarea unui control amănunţit asupra bagajelor de cală ale acestuia, în urma căruia au fost descoperite, nedeclarate, în trei geamantane de dimensiuni mari, mai multe pachete cu ţigări, fără timbru fiscal. În urma inventarierii a rezultat cantitatea totală de 3.940 de pachete cu ţigări, de provenienţă Duty Free.

Întreaga cantitate de ţigări a fost reţinută de autoritatea vamală. În cauză, va fi sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Buftea, pentru efectuarea de cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi avut nevoie de vreun medicament, pe care nu l-aţi găsit în farmacii în ultima perioadă?

Observator » Evenimente » Captură record pe aeroportul Otopeni. Un român a venit din Dubai cu 3 geamantane cu ţigări de contrabandă