Antena Meniu Search
x

Video Carambol cu 4 răniți în Drobeta Turnu Severin. Un șofer a pierdut controlul volanului și s-a izbit violent de o mașină în mers, care a ricoșat într-una parcată

Patru oameni, printre care şi un minor, au fost răniţi şi duşi la spital, în urma unui accident rutier produs în Drobeta Turnu Severin. Atenţie, urmează detalii și imagini care vă pot afecta emoțional. 

de Redactia Observator

la 18.08.2023, 07:54

Vezi și

Trei maşini au fost implicate în impactul petrecut pe Drumul Naţional 6. Şoferul unuia dintre autoturisme a pierdut controlul volanului şi s-a izbit violent de un o altă maşină aflată în mers, care, la rândul ei a ricoşat într-un alt autoturism parcat.

Șoferul n-ar mai fi putut controla maşina din cauza unei explozii la o anvelopă

Martorii spun că şoferul n-ar mai fi putut controla maşina din cauza unei explozii la o anvelopă. La locul accidentului au ajuns rapid mai multe ambulanţe SAJ şi SMURD, dar şi un echipaj de pompieri.

Salvatorii au acordat primul ajutor celor patru victime rănite şi le-au transportat ulterior la spital. Pagubele sunt însemnate, toate cele trei maşini fiind grav avariate. Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Evenimente » Carambol cu 4 răniți în Drobeta Turnu Severin. Un șofer a pierdut controlul volanului și s-a izbit violent de o mașină în mers, care a ricoșat într-una parcată