Antena Meniu Search
x

Care este starea femeii muşcate de un câine, în Capitală. Vecinii nu mai suportă să trăiască în teroare din cauza animalului

O femeie din Capitală a fost muşcată, ieri, de câinele agresiv al vecinilor. Victima a fost rănită în zona gambei de animalul periculos, care ar mai fi atacat şi alte persoane în trecut, acuză oamenii care locuiesc în zonă. Din fericire, femeia este în stare stabilă şi nu are răni care să îi pună viaţa în pericol. Câinele a fost ridicat de ASPA, iar proprietarul amendat cu 2.500 de lei.   

de Redactia Observator

la 11.08.2023, 08:49

Vezi și

Vecini: Au fost persoane tăvălite pe jos! Doamna a fost, era un noroi afară, bine ca n-a fost copilul că-l lăsase la taică-su în braţe. Mai e o vecină care a scos certificat la copil şi nu s-a luat nicio măsură. A mai fost o fetiţă mai încolo, muşcată ca lumea.

Acestea sunt declaraţiile vecinilor, care nu mai suportă să trăiască în teroare din cauza câinelui violent. Oamenii se tem să mai iasă pe stradă din cauza faptului că în orice clipă ar putea fi răniţi sau chiar ucişi. Victima, care îşi căuta propriul câine scăpat din curte, a fost atacată din senin ieri dimineaţă. Cu greu a reuşit să scape din gura animalului şi să ajungă acasă, acolo unde o nepoată a dat alarma la 112.

Silviu Negoiţă, purtător de cuvânt Spitalul Elias: Este vorba de o pacientă, de 66 de ani, care s-a prezentat în cadrul UPU al Spitalului Universitar de Urgenţă Elias cu câteva leziuni la nivelul gambei drepte, probabil prin muşcătură de câine. Pacienta are şi alte afecţiuni, şi va fi reţinută pentru cel puţin 24 de ore în cadrul spitalului nostru.

Din fericire, de data aceasta nu s-a întâmplat o tragedie ca în luna ianuarie, când la mai puţin de doi kilometri, o fată a fost ucisă de câini. Animalul a fost preluat de autorităţi şi acum se află în custodia acestora, iar proprietarul amendat cu suma de 2.500 lei. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Care este starea femeii muşcate de un câine, în Capitală. Vecinii nu mai suportă să trăiască în teroare din cauza animalului