Antena Meniu Search
x

Video Care sunt condițiile pentru români ca să poată subscrie la titlurile de stat Fidelis. Dobânzile variază de la 6.1% la 7.25% la subscripțiile în lei

Începând de astăzi, românii se pot subscrie în titlurile de stat FIDELIS. Persoanele fizice rezidente și nerezidente cu vârsta peste 18 ani pot subscrie, începând de luni, 27 noiembrie, în titlurile de stat FIDELIS denominate în lei și în euro. Perioada de desfășurare a acestei ediții este 27 noiembrie – 15 decembrie.

Claudiu Loghin
de Claudiu Loghin

la 27.11.2023, 08:53

Vezi și

Pentru dobânzi, pentru subscripțiile în lei, la un an dobânda este de 6.1% pe an, iar la termenul de trei ani de 7.25% pe ani. Vorbim și de subscripții în euro, aici la un dobânda este de 4%, iar la 5 ani de 5.5%.

Care sunt condițiile pentru români ca să poată subscrie la titlurile de stat Fidelis

Subscripția începe de astăzi și este în curs până pe 15 decembrie. Valoarea nominală a unui titlu de stat este de 100 de lei și 100 de euro.

Pragul minim de subscripție, cu unele excepții cum sunt donatorii de sânge,este de 5.000 de lei și respectiv 1.000 de euro. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Care sunt condițiile pentru români ca să poată subscrie la titlurile de stat Fidelis. Dobânzile variază de la 6.1% la 7.25% la subscripțiile în lei