Antena Meniu Search
x

Galerie foto Casă distrusă de explozia unei butelii cu gaz la Praid, în județul Harghita. O mamă și copilul ei au suferit arsuri grave

Casa unei familii din Praid, județul Harghita, a fost devastată de explozia unei butelii, duminică seară. În acel moment, în locuință se aflau o mamă și copilul ei, iar amândoi au fost transportați la spital cu arsuri importante pe suprafața corpului.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 04.07.2021, 22:52

La fața locului s-au deplasat trei echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Odorheiu Secuiesc, cu două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD; a fost alertat SVSU Praid și SVSU Corund.

Explozia nu a fost urmată de un incendiu.

Victimele au fost transportate de către echipajul SAJ la centrul de permanență Praid. O ambulanță cu medic a fost trimisă la centrul de permanență din Praid, pentru a le acorda alte îngrijiri medicale.

O mamă și copilul de 9 ani au suferit arsuri după explozie

În urma exploziei, copilul, în vârstă de 9 ani, a suferit arsuri pe circa 50% din suprafața corpului, în vreme ce mama, în vârstă de 43 ani, arsuri pe circa 30% din suprafața corpului. Victimele vor fi transportate la Târgu Mureș.

Explozia a avut loc într-o casă de vacanță, din lemn, care a fost afectată aproape în totalitate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Casă distrusă de explozia unei butelii cu gaz la Praid, în județul Harghita. O mamă și copilul ei au suferit arsuri grave