Antena Meniu Search
x

Bărbat paralizat din Schitu Goleşti, judeţul Argeş, salvat în ultima clipă din casa în flăcări. Omul a rămas pe drumuri

Un bărbat de 65 de ani cu paralizie, din localitatea Schitu Goleşti, judeţul Argeş, a rămas pe drumuri noaptea trecută, după ce locuinţa sa a fost distrusă de un incendiu. Omul a fost salvat de către un vecin, până la sosirea echipajelor de pompieri.

Vezi și

Un bărbat de 65 de ani cu paralizie, din localitatea Schitu Goleşti, judeţul Argeş, a rămas pe drumuri noaptea trecută, după ce locuinţa sa a fost distrusă de un incendiu. Omul a fost salvat de către un vecin, până la sosirea echipajelor de pompieri. Misiunea acestora a fost însă îngreunată din cauza distanţei foarte mari până la hidranţii de alimentare.

Focul a pornit de la o casă bătrânească aflată în gospodărie, ulterior a cuprins şi acoperişul clădirii cu etaj în care locuia singur proprietarul.

Paralizat fiind, omul nu ar fi avut nicio şansă dacă unul dintre vecinii săi nu s-ar fi încumetat să intre după el în casă.

Proprietarul gospodăriei a fost preluat de medicii de pe ambulanţa SMURD care au constatat că nu suferise răni. 

Din primele cercetări se pare că focul ar fi pornit de la un coş de fum deteriorat al casei bătrâneşti.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Bărbat paralizat din Schitu Goleşti, judeţul Argeş, salvat în ultima clipă din casa în flăcări. Omul a rămas pe drumuri