Antena Meniu Search
x

Galerie foto "Cascadoria" ratată a unei şoferiţe. Cum a reuşit să "înfigă" maşina în şanţul de pe marginea drumului, la ieşirea din Cavnic

Viteza neadaptată la condiţiile meteo, graba sau teribilismul sunt principalele cauze care duc la accidente pe drumurile României.

Simona Vasiac
de Simona Vasiac

la 06.08.2023, 14:43

Două dintre aceste motive au "conlucrat" şi în cazul de faţă. La ieşirea din Cavnic, o şoferiţă a apăsat prea tare accelaraţia fără a ţine cont de condiţiile de trafic şi s-a trezit cu maşina în şanţul de pe marginea drumului. Femeia a încercat să redreseze autoturismul, dar nu a mai putut evita ieşirea în decor.

Din fericire, atât ea, cât şi celelalte trei persoane din autovehicul au scăpat doar cu o sperietură zdravănă. La faţa locului au ajuns echipaje de Poliţie, Jandarmerie şi Ambulanţă, dar doar o singură persoană, pasageră în maşină, a fost rănită uşor şi a solicitat intervenţia medicilor veniţi la intervenţie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi se par deplasate unele declaraţii ale Înaltpreasfinţitului Teodosie?

Observator » Evenimente » "Cascadoria" ratată a unei şoferiţe. Cum a reuşit să "înfigă" maşina în şanţul de pe marginea drumului, la ieşirea din Cavnic