Antena Meniu Search
x

Video Câştigătorii Eurovision 2022 au ajuns acasă: Liderul formaţiei a anunţat că trofeul va fi vândut la licitaţie, iar banii donaţi ţării şi armatei

Membrii grupului Kalush Orchestra, care au câştigat, pentru Ucraina, concursul Eurovision, au fost primiţi cu entuziasm de public, la revenirea în patrie. Liderul formaţiei a anunţat că trofeul va fi vândut la licitaţie, iar suma obţinută va fi donată "ţării şi armatei". 

de Redactia Observator

la 18.05.2022, 08:38

Vezi și

Muzicienii au lansat, de asemenea, o iniţiativă inspirată de cântecul care le-a adus succesul, "Stefania", scris de liderul grupului pentru mama sa. În piaţa centrală din Lviv a fost instalat un panou pe care artiştii au scris numele celor care i-au adus pe lume.

Ei i-au invitat pe toţi compatrioţii să-şi omagieze mamele în acelaşi fel. Unul din membrii grupului a ajuns la Kiev unde a fost primit la fel de călduros şi chiar militarii au dorit să se pozeze cu el.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Câştigătorii Eurovision 2022 au ajuns acasă: Liderul formaţiei a anunţat că trofeul va fi vândut la licitaţie, iar banii donaţi ţării şi armatei